Welkomstcadeau cadeaubon Beef&Steak

Smaakvolle aanbieding van Beef&Steak

Neem dan nu een jaarabonnement op barbecuemagazine Fire&Food en ontvang als welkomstcadeau een cadeaubon van online slagerij Beef&Steak t.w.v. € 30,-.

Beef&Steak
Voor de BBQ-liefhebber is het een feestje om te shoppen bij Beef&Steak. Denk aan picanha, boston butt voor pulled pork of een mooie côte de boeuf.
Ook voor rubs, sauzen, BBQ-accessoires en de mooiste BBQ’s kun je bij Beef&Steak terecht. 

Abonnement
Als abonnee ontvang je bovendien gratis de Fire&Food Card, waarmee je korting krijgt bij onze Cardpartners. En wil je inspiratie opdoen uit eerdere magazines? Dat kan heel eenvoudig omdat je als abonnee met de speciale app voor jouw telefoon of tablet toegang hebt tot alle jaargangen van Fire&Food.

Fire&Food verschijnt in maart, juni, augustus en november.

*Betaling per automatisch incasso. Woon je in België dan is de prijs € 38,95 per jaar.

Deze actie is geldig binnen Nederland en België. Woon je in België, dan is de abonnementsprijs € 38,95. Deze aanbieding is geldig tot 23 juni 2023
en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je tot wederopzegging. Na de actieperiode van 4 nummers wordt het abonnement omgezet in een jaarabonnement tegen het dan geldende standaardtarief en geldt een opzegtermijn van 12 weken. Prijswijzigingen voorbehouden.

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.