Voor de echte buitenkoker

Combi-aanbieding Fire&Food en Camp&Cook

Sluit nu een jaarabonnement op kampeermagazine Camp&Cook en barbecuemagazine Fire&Food in een super combideal
voor slechts € 45,- i.p.v. € 49,90.

Abonnement
Maak gebruik van deze speciale abonnementenactie. Voor slechts € 49,90 ontvang je in mei en juli de Camp&Cook magazines thuis en profiteer je van kortingen en acties met je Camp&Cook Card bij de deelnemende winkels.

Daarnaast ontvang je vier keer per jaar het barbecuemagazine Fire&Food met de gratis Fire&Food Card, waarmee je korting krijgt bij de aangesloten Cardpartners. En wil je inspiratie opdoen uit eerdere Fire&Food magazines? Dat kan heel eenvoudig omdat je als abonnee met de speciale app voor jouw telefoon of tablet toegang hebt tot alle jaargangen van Fire&Food. Fire&Food verschijnt in maart, juni, augustus en november

Ben je al abonnee?
Wil je als abonnee ook van dit steengoede aanbod gebruik maken? Dat kan vanzelfsprekend! Bel 0251 – 25 79 24 (op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur) of mail naar klantenservice@aboland.nl en geef aan dat je je abonnement op Fire&Food met 2 jaar wilt verlengen met de combideal kampeermagazine Camp&Cook en barbecuemagazine Fire&Food.

Als bijdrage in de verzendkosten van het cadeau wordt eenmalig € 6,95 (NL) of € 14,- (B) in rekening gebracht. Deze actie is geldig tot 23 juni 2023 en zolang de voorraad strekt en alleen binnen Nederland en België. Niet geldig i.c.m. bedrijven- en vereningsabonnementen. Dit abonnement is geldig voor 2 abonnementsjaren. Je abonneert je tot wederopzegging. Na de actieperiode van 8 nummers wordt het abonnement omgezet in een jaarabonnement tegen het dan geldende standaardtarief en geldt een opzegtermijn van 12 weken. Prijswijzigingen voorbehouden.

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.