Welkomstcadeau Forged Intense vleesmes

Messcherpe aanbieding bij Fire&Food

Sluit nu een tweejarig abonnement af en je krijgt een stoer Forged Intense vleesmes t.w.v. € 61,95 cadeau.

Forged Intense vleesmes
Met dit Forged mes uit de serie Intense heb je karakter in handen. Het merk staat voor koken met persoonlijkheid. Een handgemaakt mes dat net zo uniek is als jij. Pure ambacht. Bij de Intense serie is een mooie combinatie qua uiterlijk toegepast: opvallend, maar tegelijkertijd heel subtiel. Ondanks dat het mes qua look en feel neigt naar een traditioneel keukenmes, heeft het wel die subtiele gesmede accenten die zo kenmerkend zijn voor Forged. De opvallende gehamerde look is minimaal aanwezig en de krop is dicht afgewerkt en mooi gepolijst. Deze bijzondere messen zijn een echte blikvanger!

Abonnement
Maak gebruik van deze speciale abonnementenactie. Voor slechts €60,- ontvang je 8 magazines thuis, krijg je online toegang tot alle eerdere magazines in de Fire&Food app en profiteer je van kortingen en acties met je Fire&Food Card bij de deelnemende winkels. En dan dus ook nog dit cadeau: het stoere Forged Intense vleesmes t.w.v. € 61,95 cadeau. Woon je in België, dan is de prijs voor deze aanbieding €77,-.

Ben je al abonnee?
Wil je als abonnee ook van dit steengoede aanbod gebruik maken? Dat kan vanzelfsprekend! Bel 0251 – 25 79 24 (op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur) of mail naar klantenservice@aboland.nl en geef aan dat je je abonnement op Fire&Food met 2 jaar wilt verlengen met het Forged Intense vleesmes.

Als bijdrage in de verzendkosten van het cadeau wordt eenmalig € 6,95 (NL) of € 14,- (B) in rekening gebracht. Deze actie is geldig tot 23 juni 2023 en zolang de voorraad strekt en alleen binnen Nederland en België. Niet geldig i.c.m. bedrijven- en vereningsabonnementen. Dit abonnement is geldig voor 2 abonnementsjaren. Je abonneert je tot wederopzegging. Na de actieperiode van 8 nummers wordt het abonnement omgezet in een jaarabonnement tegen het dan geldende standaardtarief en geldt een opzegtermijn van 12 weken. Prijswijzigingen voorbehouden.

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.