Welkomstcadeau Cold Smoke Generator-set

Smaakvolle aanbieding van Rookplankje.nl

Sluit nu een tweejarig abonnement af en je krijgt een Cold Smoke Generator-set van Rookplankje t.w.v. € 49,95 cadeau.

Cold Smoke Generator-set
Met dit koudrookpakket van Rookplankje.nl geef je een heerlijke rooksmaak aan een grote verscheidenheid aan ingrediënten. Denk hierbij aan zalm, kaasjes en hammetjes, of maak je eigen huisgerookte knoflook, zout en olijfolie. Bij het koud roken komt de temperatuur niet boven de 25°C uit. Het pakket bestaat uit een RVS Cold Smoke Generator en rookmot van elzen-, beuken- en kersenhout. Te gebruiken in elke barbecue met deksel.

Abonnement
Maak gebruik van deze speciale abonnementenactie. Voor slechts €60,- ontvang je 8 magazines thuis, krijg je online toegang tot alle eerdere magazines in de Fire&Food app en profiteer je van kortingen en acties met je Fire&Food Card bij de deelnemende winkels. En dan dus ook nog dit cadeau: de Cold Smoke Generator-set van Rookplankje t.w.v. € 49,95. Woon je in België, dan is de prijs voor deze aanbieding €77,-.

Ben je al abonnee?
Wil je als abonnee ook van dit steengoede aanbod gebruik maken? Dat kan vanzelfsprekend! Bel 0251 – 25 79 24 (op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur) of mail naar klantenservice@aboland.nl en geef aan dat je je abonnement op Fire&Food met 2 jaar wilt verlengen met de Cold Smoke Generator-set van Rookplankje.nl

Als bijdrage in de verzendkosten van het cadeau wordt eenmalig € 6,95 (NL) of € 14,- (B) in rekening gebracht. Deze actie is geldig tot 23 maart 2023 en zolang de voorraad strekt en alleen binnen Nederland en België. Niet geldig i.c.m. bedrijven- en vereningsabonnementen. Dit abonnement is geldig voor 2 abonnementsjaren. Je abonneert je tot wederopzegging. Na de actieperiode van 8 nummers wordt het abonnement omgezet in een jaarabonnement tegen het dan geldende standaardtarief en geldt een opzegtermijn van 12 weken. Prijswijzigingen voorbehouden.

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.