
BBQ croque monsieur
Ingrediënten
- 1 potje kant-en-klare bechamelsaus
- 1 grote focacia
- Sweet Baby Ray’s barbecuesaus of een barbecuesaus naar keuze
- 10 plakjes kaas
- 10 plakjes achterham
- 1 zakje geraspte cheddar
Instructies
- Verwarm de barbecue voor op 180°C en richt in op indirecte methode.
- Snijd de focaccia horizontaal doormidden. Besprenkel met koolzaadolie en gril heel kort aan beide kanten op de barbecue.
- Haal het brood van de barbecue. Bestrijk de onderkant met de bechamelsaus en doe er een beetje barbecuesaus overheen.
- Verdeel er 5 plakjes kaas overheen, dan de plakjes schouderham en daarna weer 5 plakjes kaas.
- Doe de bovenkant van het brood erop en verdeel hier overheen de geraspte cheddar.
- Leg het brood in het indirecte gedeelte van de barbecue en verwarm 15 minuten totdat de kaas mooi gesmolten is. Snijd in punten en serveer direct.