
BBQ tunamelt
Ingrediënten
- 2 tonijnfilets
- olijfolie
- 1 rode ui
- 4 el mayonaise
- 4 tl Mosterd
- 2 el Sweet Baby Ray’s barbecuesaus
- 1 tomaat
- 1 zakje geraspte cheddarkaas
- 1 oerbrood
- zout en peper
Instructies
- Smeer de tonijnfilets in met olijfolie en gril ze op het directe gedeelte van de barbecue. Pluk vervolgens de filets en doe ze in een kom.
- Vervolgens doe je er de mayonaise, gesnipperde ui, mosterd, barbecuesaus bij en meng je alles goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
- Snijd de tomaat in plakjes en snijd het brood. Beleg het brood met de tonijnsalade en leg er de plakjes tomaat op. Bestrooi royaal met kaas.
- Leg de sneetjes brood op het indirecte gedeelte van de barbecue en doe de klep dicht. Laat de kaas nu lekker smelten en serveer direct.