Cardpartner Barbecue ExclusiefSTORE

Welkom bij Barbecue-ExclusiefSTORE uit Delft

In Delft staat Michael Delneij in zijn winkel Barbecue-ExclusiefSTORE paraat om je persoonlijk bbq-advies te geven. En dat doet hij met al zijn ziel en zaligheid. Ooit was hij ook gewoon klant in deze winkel. Sinds 2019 is hij de trotse eigenaar van deze bbq-winkel. Je ziet hoever passie voor barbecue je kan brengen. Maak gebruik van Michaels kennis en passie!

Ook bij hem thuis gaat de bbq bijna altijd aan, in elk het jaargetijde. “Gebrek aan fantasie is je enige belemmering voor koken op de barbecue”, zegt Michael. Laat je niet belemmeren en doe inspiratie op bij Barbecue-ExclusiefSTORE in Delft.

Laat je inspireren

“Wij hebben een prachtige showroom ín Delft vol met bbq’s en accessoires van Napoleon Grills, Big Green Egg, Monolith, Roostr buitenkeukens, Masterbuilt, Kamado Joe, Ooni pizza ovens, Joystove, Morsø, Casus Grills en Bloody Well Done’s Grill ‘n Fire!”

Barbecue-ExclusiefSTORE heeft ook diverse brandstoffen in het assortiment. Van de bekende groene lichtgewicht gasflessen van Benegas Light tot premium houtskool voor de kamado’s en briketten voor de houtskoolbbq.

“Je bent van harte welkom om de sfeer te beleven van het ‘outdoor cooking’ en de vele barbecues, accessoires, rubs en het vlees (LeJean) te bekijken. Onze enthousiaste adviseurs staan voor je klaar, voor advies én inspiratie.”

Jouw Fire&Food Card voordeel

Met je Fire&Food Card krijg je ook bij Barbecue-ExclusiefSTORE in Delft een mooie korting. Op vertoon van je Card (of e-mail bevestiging van je abonnement) ontvang je 5% korting op al je aankopen vanaf € 25.

Dat is nog eens lekker bbq-shoppen! Dus op naar Schieweg 80 in Delft en pak je voordeel

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.