Cardpartner Barbecueplein.nl

Welkom bij Cardpartner Barbecueplein.nl

Wim Vink, eigenaar van Barbecueplein.nl, is een echte pionier op het gebied van buiten koken. Hij is vanaf zijn 15e slager en was ruim 10 jaar Chef Poelier bij Hanos. Inmiddels is hij alweer geruime tijd eigenaar van de ‘leukste BBQ-winkel van het land’ – aldus Wim zelf. In 2004 startte hij met de verkoop van keramische bbq’s. Hij organiseerde zelfs de allereerst Big Green Egg Dag!

Wim heeft dan ook als geen ander verstand van goed vlees en de beste bbq-techniek. Bij Barbecueplein.nl vind je een prachtig aanbod aan bbq’s, grills en accessoires. Zijn showroom in het Brabantse Breugel is een echt barbecueparadijs. Wim leidt je daar met alle liefde rond, en geeft je de handigste tips en tricks.

Alles in huis

Van gas-, elektrische, houtskool-, pelletbbq’s tot kamado’s en complete pizzaovens; in Breugel vind je alles. “Met ruim 20 jaar bbq-ervaring weten wij echt waar we over praten. Je vindt bij ons merken als Big Green Egg, Primo Grill, The Bastard, Alfa Pizzaovens, Pizzacraft en de producten van Steven Raichlen. Ons magazijn is altijd goed gevuld, en daardoor hebben wij altijd alles van bijvoorbeeld Big Green Egg en Primo Grill op voorraad”, vertelt Wim.

“Ook voor houtskool, rubs, sauzen, rookhout en handige bbq-accessoires kun je bij onze winkel terecht. En wil je je bbq ingebouwd hebben of is er een onderdeel aan vervanging toe, wij helpen je graag zodat jij weer snel kunt barbecuen!”

En wil je wel eens iets bijzonders grillen? Wim deelt graag zijn recepttips met je.

Jouw Fire&Food Card voordeel

Met je Fire&Food Card krijg je ook bij Barbecueplein.nl in Breugel een mooie korting.
Op vertoon van je Card ontvang je 5% korting op al je aankopen vanaf € 25. Shop je online? Voer dan de code FFCARD in bij je bestelling. Kun jij je bbq-voorraad mooi op peil houden en ben je weer verzekerd van een goed aantal bbq-momenten.

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.