Cardpartner BBQ Shop Brabant

Welkom bij BBQ Shop Brabant

In het centrum van Son vlakbij Eindhoven vind je 300 m² bbq-plezier. De winkel van Carel Sarton en zijn vrouw Nicole is een serieuze speciaalzaak voor de echte bbq-fanaat.
Carel heeft van zijn passie zijn werk gemaakt.

Alles voor de BBQ

“In de winkel vind je de grote merken zoals Kamado Joe, Monolith,The Bastard. Maar ook pelletgrills en vuurschalen. Wij zijn zelfs Platinum dealer van Big Green Egg.
Bij onze ruime collectie receptenboeken, bbq-accessoires en bij de prachtige messen van Forged,Wüsthof en Opinel kun je helemaal je bbq-hart ophalen,” vertelt Carel.
“Ik vind dat een goed advies bij het kopen van een bbq onbetaalbaar is. Als je een bbq koopt, is dat een verlengstuk van je keuken. Met een goed advies kun je een juiste keuze maken voor de bbq die je aanschaft en daar help ik graag bij!” Naast alle barbecues en boeken vind je ook een grote collectie gietijzer. Van Dutch ovens, skillets, wafelijzers tot aan broodpannen.

Wil je in de praktijk kennis, ervaring en inspiratie opdoen? Volg dan een van de bbq-workshops die Carel geeft.

Jouw Fire&Food Card voordeel

De  Fire&Food Card houders krijgen van BBQ Shop Brabant 10% korting op de aanschaf van een paar C’Sar Tough Grilling BBQ-handschoenen. Deze handschoenen zijn gemaakt van luxe runderleer en zijn gestikt met kevlar. Met deze extra gevoerde hittebestendige handschoenen pak je makkelijk en veilig je warme rooster, platesetter, gietijzeren pan of pizzasteen van je barbecue.

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.