Cardpartner BBQ-Spa

Welkom bij BBQ-Spa

BBQ-Spa is een gespecialiseerd BBQ Schoonmaak en onderhoud bedrijf. Ze maken barbecues schoon voor particulieren maar ook voor de horeca. Van kamado onderhoud (Big Green Egg, Bastard of Kamado Joe) tot gasbarbecue schoonmaak (Napoleon Grills, Weber, Broil King, Boretti en Cadac). Ze hebben voor iedere soort en maat barbecue een specifiek proces ontwikkeld om tot een brandschoon resultaat te komen.

Waarom bbq-onderhoud?

Eigenaar Diederik Warmelink legt uit: ‘Om veilig te genieten van je bbq is het verstandig om je bbq 1 keer per jaar grondig schoon te (laten) maken. Hiermee voorkom je vetbranden en steekvlammen. Ook controleren wij de gasslang ieder jaar op de houdbaarheidsdatum.

Als wij je bbq schoonmaken, geniet je meer van je bbq. Door goed bbq-onderhoud verleng je de levensduur van je bbq met 5 tot 7 jaar. Met een schone bbq hoef je je geen zorgen meer te maken over hygiëne. Wij werken in een professionele omgeving met een professioneel proces voor de bbq- schoonmaak met een optimaal resultaat. We doen schoonmaak en onderhoud door heel Nederland en knappen voor jou het vuile werk op.’

Check de website van BBQ-Spa voor nog meer weetjes over bbq-onderhoud. 

 

Jouw Fire&Food Card voordeel

Met je Fire&Food Card krijg je bij BBQ-Spa een mooie korting van € 15 op elke bbq-schoonmaakbeurt.

Dus plan hier je eerste spraak in bij BBQ-Spa.

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.

Teriyaki Pina Colada Burger

  Teriyaki Pina Colada Burger keukenmachine met gehaktmolenkwastjekernthermometeraluminiumfolie 780 g runderlappen20 g speklapjes80 ml teriyakisaus1 ananas1 zakje geraspte kaas8 plakjes ontbijtspek4 hamburgerbroodjeszout en peperPina Coladasaus300 ml kokosroom150...

Dutch style bbq-mussels

  Dutch style bbq-mussels gietijzeren pan 2 kg verse mosselen300 g spek50 g gezouten roomboter800 g Hollandse roerbakgroenten2 el Roquefort250 ml kookroomstokbroodbieslook Bereid een bbq voor op directe bereiding met een temperatuur van 180°C.Spoel intussen de...

Gekruide lamsrack met citrussalade

  Gekruide lamsrack met citrussalade kernthermometer 2 lamsracksolijfolierub2 tl zout2 tl gemalen komijn1 tl gemalen koriander1 tl gemalen kardemom½ tl chiliflakes½ tl zwarte pepercitrussalade1 bloedsinaasappelen1 sinaasappel1 grapefruit2 lente-uitjes8...

BBQ-bearclaw of BBQ-berenklauw

  BBQ-bearclaw / BBQ-berenklauw pankernthermometerhouten satéprikkers 500 g rundergehakt1 el bbq-rub2 uienbbq-sauszout en pepersatésaus150 g pindakaas2 el mirin2½ el sojasaus2 tl honing½ tl knoflookpoeder80 ml kokend water Richt de barbecue in met een indirect en...

BBQ-carnitas in bao buns

  BBQ-carnitas in bao buns kernthermometerDutch Oven procureur van ca. 1100 grambbq-rublittle gembao bunslente-uikruidenmengsel2 el basterdsuiker1 el oregano2 tl komijnpoeder1 tl paprikapoeder1 ui5 teentjes knoflook1 rode peper2 laurierblaadjes1 sinaasappel4 el...

BBQ Smoked Spatchcock Chicken

  BBQ Smoked Spatchcock Chicken Beer Barrel chunksgevogelteschaargietijzeren koekenpan (skillet)fijne raspspray-bottle (plantenspuit)kernthermometeraluminiumfolie 1 hele kip500 g voorgegaarde krieltjes in de schil1 el bbq-rubolijfolie1 flesje bier (bv...

Yuzu steak

  Yuzu steak vacuümzak en vacumeermachinekernthermometeraluminiumfolie 1 sukade of flat iron steak (ca. 1,2 kg)neutrale oliezout en pepermarinade5 el Yuzu-sap (toko)4 teentjes knoflook2 el geraspte verse gember1 tl sojasaus4 el mirin1 el olie Doe alle...

Pork Hammer

  Pork hammer pankernthermometerbutcherpaper (of aluminiumfolie)rookhoutslagertouw 1 pork hammer (ca. 1 kg)1 flesje Fire&Food IPA bier100 g roomboterbbq-sausbbq-rubpitabroodjesijsbergslapekel500 ml water80 g zout2 laurierblaadjes½ tl mosterdzaad4...

BBQ char siu hamburger

  BBQ char siu hamburger kernthermometer 600 gemengd gehakt4 cm verse gember2 teentjes knoflook4 hamburgerbroodjes1 pot kimchichar siu-saus2 el sojasaus½ tl five spice powder1 el rijstwijn1 el oestersauseen paar druppels rode kleurstof (verkrijgbaar bij toko)1 el...

Pork belly brisket-style

  Pork belly brisket-style kernthermometerbutcherpaper (of aluminiumfolie) 1 varkensbuik (zonder zwoerd)bbq-rub (naar keuze)bbq-saus (naar keuze)pistoletjeslittle gem Verwarm je bbq voor op 135°C en richt in voor de indirecte bereiding.Haal het buikspek uit de...

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.