Cardpartner BBQ Village

Welkom bij BBQ Village

BBQ Village in Emmeloord is een speciaalzaak op het gebied van BBQ & outdoorcooking. De showroom zit in een oude loods die op experience-wijze is ingericht. Hier kun je terecht voor al je BBQ-accessoires, rubs, chunks, houtskool, pizza-ovens, sekelboshout, braais, buitenkeukens en natuurlijk BBQ’s!

Live BBQ

Bijna alle BBQ-merken vind je in deze 750m2. Er is een BBQ-kroeg gemaakt van een oude container bekleed met golfplaten, oud tuinhout en kringloopmaterialen uit de polder, zodat je onder het genot van een lekker drankje of een kop verse koffie ontspannen kunt BBQ-shoppen. Vind je het leuk om live tips & tricks voor de BBQ te krijgen? Kom dan vooral langs wanneer ze in Emmeloord een Live-Cooking houden in de winkel. Of schrijf je in voor een BBQ-workshop waar je onder leiding van een professionele BBQ-chef nog dieper de BBQ-materie in gaat. Houd de Facebookpagina van BBQ Village in de gaten voor de actuele agenda van deze events.

Jouw Fire&Food Card voordeel

Met je Fire&Food Card krijg je ook bij BBQ Village een mooie korting van 5% op alles, m.u.v. barbecues, workshops en reeds bestaande aanbiedingen/kortingsbonnen. Er is geen minimaal bestedingsbedrag.

Dus op naar de Constructieweg 5A in Emmeloord en dompel je onder in de BBQ-experience van BBQ Village.

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.