Cardpartner BBQshopharmelen

Welkom bij BBQshopharmelen

In het pittoreske dorpje Harmelen, gelegen aan de Leidsche Rijn op een steenworp afstand van Utrecht, is BBQshopharmelen (voorheen Robsbuitenleven) gevestigd op het industrieterrein de Putkop.

Eigenaar Robert van den Akker en zijn zoon Bas maken met veel passie stoere tuinmeubelen, zoals vuurtafels, vuurzuilen, loungesets en buitenkeukens. Daarnaast leveren ze ook de bijbehorende accessoires, zoals tuinkussens en beschermhoezen op maat gemaakt.

Persoonlijke service

Zij leveren, plaatsen en installeren alles zelf, zodat zij goede kwaliteit kunnen garanderen. Kwaliteit en service staan bij Rob en Bas altijd voorop. Zij zijn een klein bedrijf, dus je hebt altijd één vast aanspreekpunt. Vanaf de kennismaking tot het eindresultaat: een mooi meubel op je terras.

Accessoires

Robsbuitenleven bouwt niet alleen jouw ideale buitenkeuken op maat, maar kan ook de BBQ of Kamado leveren en vakkundig installeren. Ben je nog op zoek naar aanvullende cookware? Ook dan ben je bij Robsbuitenleven aan het goede adres. Denk aan handige BBQ-gereedschappen, schorten, koksmessen, houtskool etc.

Jouw Fire&Food Card voordeel

Met je Fire&Food Card krijg je bij BBQshopharmelen ook een mooie korting. Op vertoon van je Card ontvang je 10% korting op een vuurtafel of buitenkeuken van BBQshopharmelen.

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.