Cardpartner Beef Exclusief

Welkom bij Beef Exclusief

In Zevenhuizen kom je bij Beef Exclusief terecht in een waar bbq-walhalla. Niet alleen kun je hier je hart ophalen aan barbecues, bbq-vlees, rubs en accessoires, je vindt hier ook een weelde aan pizzaovens en vuurschalen. En online kun je dus ook alles bestellen.

Zelfs voor je bbq-feestje moet je bij Beef Exclusief zijn. Zij cateren je party tot een topevenement! Kortom, Beef Exclusief is van alle bbq-markten thuis.

Food, Friends, Times

Dat is waar het allemaal om draait bij Beef Exclusief. ”Bij ons vind je barbecues in alle prijsklassen en voor elk niveau, vertelt eigenaar Harold Dazler. “Een bbq is natuurlijk niets zonder juiste brandstof, dus bieden we ook keuze uit vele soorten houtskool en briketten.”

“Als het vuurtje brandt, is het tijd voor een mooi stuk vlees. Wij leveren vlees door de hele Benelux via TrunkrS. Dit gebeurt diepgevroren. We hebben echt een groot en mooi assortiment aan luxe vleessoorten. Van Black Angus, Jack’s Creek, tot Wagyu, Iberico en het regionaal grazende Waards Rund. Zelfs bizonvlees kun je bij ons bestellen.”

“Wil je je barbecueskills opfrissen of verbeteren? Volg dan een van onze workshops. Daar geven we je heel veel tips&tricks en word je een nog betere grillmaster!”

 

Jouw Fire&Food Card voordeel

Met je Fire&Food Card krijg je bij Beef Exclusief een mooie korting van 5% op het hele assortiment – gebruik online de code FFBBQ5.
 
Dus op naar de Bredeweg 126 in Zevenhuizen en breng je bbq-voorraad weer op peil.

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card. Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners. Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.

Bavette-saté met pittige pindasaus

  Bavette-saté met pittige pindasaus houten satéprikkersgietijzeren pan 500 g bavette1 citroengrasstengel3 cm stuk gember1 teentje knoflook2 sjalotjes1 tl gemalen kurkuma1 tl gemalen komijn1 tl gemalen koriander1 el palmsuiker1/4 tl zoutpittige pindasaus80 ml...

De grote Fire&Food bbq-enquête

Wil je meedoen aan de grote barbecue-enquête? Het kost je hooguit 5 minuten en je maakt kans op mooie bbq-prijzen. Bijvoorbeeld op een handig bbq-pakket van Napoleon Grills, een bierpakket van Brouwerij De Molen of een set rookplankjes van Rookplankje.nl. Je deelname...

Abrikoos-worstspiesjes met salie

  Abrikoos-worstspiesjes met salie kerntemperatuurmeterhandjevol rookchips 8 plakjes ontbijtspek2 el mosterd16 kleine worstjes (of 6 grote worstjes)16 gedroogde abrikozen16 verse salieblaadjes Richt de barbecue in voor de indirecte methode en verwarm hem voor op...

Koudgerookte BBQ-potsticker

  Koudgerookte BBQ-potsticker koudrookgeneratorrookmotdumpling makerskilletaluminiumfolie 400 g chipolataworstjes1 pak dumplings (diepvries bij toko of groothandel)3 cm gemberwortel2 tl sesamoliezonnebloemolie150 ml water per baksessiekiemgroente (sesamzaadjes...

Whisky diamanthaas

  Whisky diamanthaas gietijzeren koekenpankerntemperatuurmeter 3-4 diamanthaasjes (afhankelijk van het gewicht)1 bosje lente-ui (in ringen gesneden)2-4 el bourbon whisky4-5 el honing4-5 el sojasaus1 el neutrale oliezout en peper De diamanthaas is een zeer...

Koudgerookte zalm

  Koudgerookte zalm barbecue met dekselcold smoke generatorhoutmot (beuken)plastic ziplockzak of vacuumzakbak of schaal (waar de zalm precies in past)houten plankkeukenpapier 500-750 g zalmfilet met huid150 g grof zeezout75 g licht bruine basterdsuiker1 el...

Waar rook is, is smaak

Als er één techniek past bij de winterse barbecue, dan is dat wel koud roken. Zalm, spek, ham en zelfs kaas en noten krijgen een heerlijke rooksmaak en zijn door het roken ook nog eens langer houdbaar. Oké, je moet er wel wat tijd voor nemen, maar dan heb je ook echt...

Verschroeiend lekker!

Grillen doet iets met je. Het geluid van een steak die op een heet rooster wordt gelegd, de geur van het vlees dat dichtschroeit, het gevoel als je het snijdt, de malsheid, de smaak! Wie van vlees houdt, heeft ongetwijfeld enkele van dit soort gedenkwaardige...

Salty surf & turf

  Salty surf & turf zoutsteenkeukenpapieraluminiumfolie 800 g ribeye16 grote gamba’s Richt de barbecue in met twee of drie zones met verschillende temperatuur. Leg de steen eerst een kwartier op het koele deel. Schuif hem vervolgens naar de hete zone. En laat...

Puur grillen op een zoutsteen

Je ziet ze steeds vaker. Die opvallende roze planken van Himalayazout. Erg mooi om te gebruiken als serveerplank. Maar nog veel mooier om te gebruiken op de barbecue. Een beetje zoals een pizzasteen, of een steengril, maar dan anders. De zoutsteen komt uit zoutvlaktes...

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.