Cardpartner Dutch Bros. BBQ Shop

Welkom bij Dutch Bros. BBQ Shop

Ken je al de Dutch Bros. BBQ Shop uit IJmuiden? Eigenaren Jeanette Rijnbeek en Melvin van Rooijen zijn bbq-liefhebbers in hart en nieren. Vind je ze niet in hun winkel dan verzorgen ze wel een bbq-catering, workshop of doen mee aan een bbq-wedstrijd.
Verder zie je Jeanette regelmatig voorbij komen in de video’s van Fire&Food TV en in ons magazine. Je zult dan ook begrijpen dat hun winkel bbq-en uitschreeuwt, en dat je werkelijk voor al je bbq-vragen bij ze terecht kunt.

Op en top BBQ

“Wij verkopen in onze winkel merken zoals Big Green Egg, Napoleon Grills, Green Mountain Grills, Kamado Joe, Primo Grills en Hunsaker Smokers. Natuurlijk allemaal eerst zelf getest,” vertelt Jeanette. Melvin maakt zelfs op aanvraag custom made smokers.

“Ook de bbq-accessoires nemen bij ons een belangrijke plek in. Van vlijmscherpe messen van Forged tot de draaispitten van Spit on Fire. Alles om je bbq-plezier te vergroten vind je bij ons. Daar hoort ook een lekker drankje bij en dit jaar hebben wij ons eigen Dutch Bros. Smoker bier gelanceerd!”

Wil je eens live met Melvin en Jeanette grillen, om daarmee ervaring en inspiratie op te doen? Volg dan een van de bbq-workshops die ze in IJmuiden geven.

Jouw Fire&Food Card voordeel

Met je Fire&Food Card krijg je ook bij Dutch Bros. BBQ shop een mooie korting.
Dus op naar IJmuiden, en na een mooie strandwandeling snel naar Jeanette en Melvin, ze helpen je graag. Voor een geslaagde barbecue thuis krijg je 5% korting op al je aankopen vanaf € 25. Dus mag het stukje vlees best wel een onsje meer zijn.

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.