Cardpartner Harlem BBQ

Welkom bij Harlem BBQ

In Haarlem en omstreken bekend als de barbecue shop to-go, elke dag staat bij Harlem BBQ de kamado’s, pellet grills of pizza ovens aan om heerlijk te proeven van de beste pizza’s of stukken vlees. Elke donderdag en zaterdag geven zij workshops van kamado basics tot whole cow. Hiernaast organiseren zij per seizoen, in samenwerking met de beste slagers en pitmasters, unieke workshop thema’s. Om de kwaliteit te waarborgen hanteren ze een maximaal aantal deelnemers van 20 personen. Zo kunnen ze elke workshop een unieke ervaring garanderen.

Bij HarlemBBQ vertegenwoordigen ze de merken: The Bastard, Grill Guru, Grizzly Grills, Grate Goods, Axtschlag, Inferno, Traeger Grills, Napoleon, DeliVita en nog veel meer!

Het ruime assortiment van ruim 200 accessoires biedt mogelijkheid voor elke type en merk barbecue. Kom voor een goede bak koffie of een interactieve workshop gerust eens langs en bekijk het gehele assortiment bij HarlemBBQ, de barbecuewinkel van Haarlem en omstreken. Tot snel en vergeet je Card niet.

Jouw Fire&Food Card voordeel

De  Fire&Food Card houders krijgen van Harlem BBQ 10% korting op de workshops van Harlem BBQ. Bijvoorbeeld de workshop Kamado Basics. Tijdens deze workshop maak je zelf een drietal gerechten om je vingers bij af te likken.
Je leert onder andere hoe je het beste een kamado aansteekt, hoe je de temperatuur reguleert en wat de verschillende BBQ-technieken zijn zodat je deze straks ook thuis kunt toepassen.

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.