Cardpartner RAUW21

Welkom bij Cardpartner RAUW21

Aan het Zijdepark in Ouderkerk aan den IJssel hebben Rachel en Jacquin Brada in mei 2021 hun barbecuewinkel RAUW21 geopend. De liefde voor het barbecuen begon toen Jacquin een barbecue cadeau kreeg. Een klein vonkje werd een laaiend vuur. Met een prachtige barbecuewinkel als resultaat. Rachel en Jacquin zijn bijna altijd in de winkel. En zo niet, dan testen ze wel een barbecue of ze installeren een barbecue bij iemand thuis. Want voor de personal touch en een deskundig advies ben je aan het juiste adres bij Rachel, Jacquin en hun team.

Iedereen aan de barbecue

Je vindt bij RAUW21 een uitgebreid assortiment kamado’s maar ook gietijzeren producten, handige accessoires en zelfs vlees. Als je in de winkel komt, geven ze je graag eerst een rondleiding. “Zo wordt je bezoek aan onze winkel een echte beleving”, zegt Rachel.

Maar ook voor receptinspiratie ben je precies op de juiste plek bij RAUW21. “Met de heerlijke rubs van bijvoorbeeld No Rubbish kun je niet alleen je vlees maar ook je vis en groenten een heerlijke extra smaak mee geven.

Tijdens onze proeverijen en workshops kun je live ondervinden hoe lekker alles smaakt. We geven je ook graag handige bbq-tips en geven ook barbecues op locaties”, aldus Rachel.

Houd de website van RAUW21 in de gaten voor de data van de heerlijke proeverijen en workshops.

Jouw Fire&Food Card voordeel

Met je Fire&Food Card krijg je ook bij RAUW21 een mooie korting.

Pak je Card en op naar het mooie Ouderkerk aan den IJssel, Rachel, Jacquin en hun team voorzien je graag met al hun barbecue-advies.

Op vertoon van je Card ontvang je 10% korting op al je aankopen, m.u.v. cadeaubonnen. Dus met gierende banden op naar RAUW21.

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.