Cardpartner Rookoven.com

Welkom bij Rookoven.com

Dompel je onder in maar liefst 2900 m2 bbqf-fun. Kom naar Rookoven.com, gevestigd in Nunspeet op de Veluwe in een oude meelvoederfabriek uit 1953.

Rookoven.com, met Jan Reimer Westerhuis aan het vuur, is sinds 2005 door jarenlange ervaring specialist in het roken en barbecuen en Fire&Food Cardpartner van het eerst uur. Ze beschikken over een ruim assortiment rookovens & rookkasten, kogel- en keramische barbecues, Afrikaanse braais, accessoires en toebehoren.

Rook & bbq beleving

Een bezoek aan dit rook en barbecue experience center is echt een beleving. “Het is zelfs mogelijk om eerst de rookoven of barbecue te testen zodat je de juiste beslissing maakt, of volg een workshop barbecuen, roken of worst maken en leer de verschillende type barbecues en rookovens kennen”, aldus Jan Reimer.

Ze hebben barbecues in alle soorten en maten en merken, met hout, houtskool of briketten. Voor iedereen zit er wel een barbecue bij. En voor wie dit allemaal te groot is, Rookoven.com heeft ook kleine barbecues in het assortiment. Geschikt voor op het balkon, of om mee te nemen naar het strand.

En dan hebben we het nog niet over de vele handige bbq-accessoires die ze ook hebben.

Jouw Fire&Food Card voordeel

Met je Fire&Food Card krijg je ook bij Rookoven.com een mooie korting van 5% op alles. Er is geen minimaal aankoopbedrag.

Dus op naar de Nijverheidsweg 4 in Nunspeet en ga op bbq-avontuur bij Rookoven.com

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.