Cardpartner Soto Outdoor BBQ Shop by Peter De Clercq

Welkom bij Soto Outdoor BBQ Shop by Peter De Clercq

Het buitenleven verbindt, verblijdt en verrijkt. Soto betekent ā€˜buiten’ in het Japans. De naam staat voor stijlvolle en functionele barbecues en buitenobjecten waarmee je bekoorlijke momenten van samenzijn creĆ«ert. Barbecuekoning Peter De Clercq wendt zijn dertig jaar ervaring aan bij het samenstellen van een uniek aanbod dat al het goede van het buitenleven verenigt.Ā 

Buiten leven

Buiten leven, buiten ontmoeten, buiten barbecuen. Dat is Soto in al zijn puurheid. Peter selecteert een uitgelezen assortiment dat outdoor living tot een kunst verheft: van de meest kwalitatieve barbecues op houtskool, gas of elektrisch, over elegante en hoogwaardige tuinmeubelen, tot luxueuze tuindecoratie en alles voor een sfeervol gedekte tafel. Soto illustreert met zijn brede assortiment hoe veelzijdig het buitenleven het hele jaar door kan zijn. Bij Soto kun je rekenen op de expertise van Peter, waardoor je niet alleen de barbecue of grill kiest die volledig bij je past, maar meteen ook verneemt hoe je als een echte barbecuemaster het vuur beheerst. Soto nodigt je graag uit om de passie die je bij het binnenstappen van deze zaak ervaart, ook thuis met familie en vrienden te delen

 

Jouw Fire&Food Card voordeel

Met je Fire&Food Card krijg je bij Soto Outdoor BBQ Shop by Peter De Clercq een mooie korting van 5% op het bbq-assortiment.

Dus op naar Lippenslaan 52, 8300 Knokke-Heist in Belgiƫ

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnementĀ en
profiteer van interessante abonnementĀ aanbiedingen.

Gerookte runderwangen

  Gerookte runderwangen 1 handvol rookhoutkernthermometer 1-1,2 kg runderwangenbbq-rub (naar keuze)1 fles bier (Fire&Food BBQ IPA)50 g roomboter2-3 el bruine suiker Richt de barbecue in voor de indirecte methode en verwarm hem voor op 135°C.Verwijder...

Pizza-breekbrood

  Pizza-breekbrood pizzasteen 1 breekbrood1 potje tomatensaus1 bol mozzarella½ zakje jong belegen kaas10-12 plakjes pepperoni of salamikruidenboter75 g gezouten boter3 teentjes knoflook1 el verse salie2 tl gedroogde basilicum1 tl gedroogde oregano1 tl gedroogde...

Bieslook-knoflook boter

  Bieslook-knoflook boter huishoudfolie 400 g roomboter (ongezouten)olijfolie2 bollen knoflook200 g barbecurub (naar keuze)3 el bieslook (fijngesneden) Snijd de bovenkant van de knoflookbol er af en doe er wat olijfolie op.Leg deze bol een uur op een barbecue van...

Brine/pekel voor (kerst)kalkoen

  Brine/pekel voor (kerst)kalkoen emmer 1 kalkoen3,5 l karnemelk3,5 l water400 g zeezout48 g barbecuerub naar keuze (tip gebruik een All Purpose Rub) Voeg 200 gram zout aan de karnemelk, roer totdat het zout is opgelost. Voeg dan de barbecuerub toe. Daarna kan...

De tip voor de lekkerste kerstkalkoen

Denk je aan kerst, dan is de kalkoen daar onlosmakend mee verbonden. Na uren in de keuken de nodige aandacht te hebben gekregen prijkt dan deze siervogel in zijn volle glorie op de feestelijk gedekte tafel. Klaar om aangesneden te worden. Maar dit jaar gaat het...

Kicken Kerstkalkoen

  Kicken Kerstkalkoen handjevol rookhoutkernthermometer 4,5 kg kalkoen (uit de brine)barbecurub naar keuze (bv een All Purpuse Rub)bieslook-kruidenboter (zie recept) Snijd de boterstaaf in schijfjes van ca. 0,5 cm dikte.Maak de huid bij de borst wat los zodat je...

Maak het nog gezelliger en feestelijker!

Terwijl Jord Althuizen de felle kou van Finland opzoekt, Gerard da Deppo vertelt over zijn avonturen in een afgelegen Pools bos, ben ik toch heel blij dat we december vooral in en om ons eigen huis zijn. De gezelligste maand van het jaar; hoe kun je die nou beter...

Aziatisch gerookte zalm

  Aziatisch gerookte zalm rookplankgietijzeren panmarinadekwastkernthermometer 1 grote zalmfilet met huidmarinade & glaze2 el zoete chilisaus3 el ketchup3 el hoisinsaus2 el appelciderazijn2 el bruine suiker2 el sojasaus2 tl vers geraspte gember½ tl...

Bife de tira met pico de gallo

  Bife de tira met pico de gallo ziplockkernthermometer 700 g bife de tira (lange steak van entrecote)marinade125 ml olijfolie80 ml sojasaus80 ml citroensap60 ml worcestersaus60 g basterdsuiker2 el knoflookpoeder1 el gerookte paprika1 el zwarte peper1 el...

Tomahawk cordon bleu

  Tomahawk cordon bleu ca. 12 houten cocktailprikkerskernthermometeraluminiumfolie 1 tomahawkpesto (naar smaak)2 plakjes Parmaham1 bol mozzarellahandvol verse spinazie2 olijven (in plakjes)2 trostomaatjes (in plakjes)zout en peper Vlinder de tomahawk; snijd het...

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen šŸ˜Ž

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.