Cardpartner Soto Outdoor BBQ Shop by Peter De Clercq

Welkom bij Soto Outdoor BBQ Shop by Peter De Clercq

Het buitenleven verbindt, verblijdt en verrijkt. Soto betekent ‘buiten’ in het Japans. De naam staat voor stijlvolle en functionele barbecues en buitenobjecten waarmee je bekoorlijke momenten van samenzijn creëert. Barbecuekoning Peter De Clercq wendt zijn dertig jaar ervaring aan bij het samenstellen van een uniek aanbod dat al het goede van het buitenleven verenigt. 

Buiten leven

Buiten leven, buiten ontmoeten, buiten barbecuen. Dat is Soto in al zijn puurheid. Peter selecteert een uitgelezen assortiment dat outdoor living tot een kunst verheft: van de meest kwalitatieve barbecues op houtskool, gas of elektrisch, over elegante en hoogwaardige tuinmeubelen, tot luxueuze tuindecoratie en alles voor een sfeervol gedekte tafel. Soto illustreert met zijn brede assortiment hoe veelzijdig het buitenleven het hele jaar door kan zijn. Bij Soto kun je rekenen op de expertise van Peter, waardoor je niet alleen de barbecue of grill kiest die volledig bij je past, maar meteen ook verneemt hoe je als een echte barbecuemaster het vuur beheerst. Soto nodigt je graag uit om de passie die je bij het binnenstappen van deze zaak ervaart, ook thuis met familie en vrienden te delen

 

Jouw Fire&Food Card voordeel

Met je Fire&Food Card krijg je bij Soto Outdoor BBQ Shop by Peter De Clercq een mooie korting van 5% op het bbq-assortiment.

Dus op naar Lippenslaan 52, 8300 Knokke-Heist in België

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.

BBQ honey chicken wings

  BBQ honey chicken wings gietijzeren pankernthermometer 1 kg kippenvleugelsmarinade6 el sojasausflinke scheut olijfolie1 el zoetzure chilisaus1 el kiprub1 el pilipili kruiden of chilipoeder1 tl zout1 tl knoflookpoederglaze3 teentjes knoflook1 ui4 el ketchup2 el...

Geroosterde varkensrack met een rub van zoethout

  Geroosterde varkensrack met een rub van zoethout kernthermometeraluminiumfolievijzel 1 varkensrack (ca. 1,3 kg)oliezoethoutrub1 el zwarte peper1 el zoethoutpoeder1 el zout10 pimentbolletjes Richt de barbecue in voor de indirecte methode en verhit tot...

Cinnamon Beef Roll – hartige kaneelbroodjes

  Cinnamonbeef roll met peren-bbqsaus gietijzeren panpizzasteenbakpapierrasp 250 g rundergehakt1 sjalotje1 el sambalolie1 pak kant-en-klaar kaneelbroodjesperen-bbqglaze90 ml tomatenketchup2 tl worcestersaus1 tl azijn1 el bruinebasterdsuiker1 tl paprikapoeder½ tl...

Pittig broodje BBQ-rund

  Pittig broodje BBQ-rund gietijzeren panhandjevol 2 el plantaardige olie1 ui2 teentjes knoflook1 rode peper700 g rundergehakt1 el tomatenpuree2 tl kerriepoeder1 tl tabasco1 el bloem400 g gehakte tomaten in blik2 el chutney150 ml water4 eierenkoriander (ter...

Geplankte kabeljauw met kokosrijst

Geplankte kabeljauw met kokosrijst gietijzeren panrookplankkernthermometer 4 stevige witte visfilets (wij gebruiken kabeljauw)2 tl olieverse koriander (ter garnering)kokosrijst190 g jasmijnrijst270 ml blikje kokosmelk120 ml koud waterThaise dressing2 el zoete...

Louisiana cajun ribfingers

  Louisiana cajun ribfingers aluminium bakgietijzeren pankernthermometermarinadekwast 1 kg ribfingersrub1 tl paprikapoeder½ el zout½ el knoflookpoeder1 tl zwarte peper¾ tl uienpoeder¾ tl gedroogde oregano¾ tl gedroogde basilicum¾ tl gedroogde tijm½ tl...

Iberico pluma met salsa tatamada

  Iberico pluma met salsa tatamada gietijzeren pankernthermometerappelrookhout 1 iberico plumarub50 g bastardsuiker1 el gerookt paprikapoeder1 tl gemalen cayennepeper1 tl chilipoeder1 el zout1 tl knoflookpoeder1 tl uienpoeder½ tl gemalen zwarte pepersalsa...

Rosbief met druiven-dragonsaus

  Rosbief met druiven-dragonsaus slagertouwgietijzeren pankernthermometeraluminiumfolie 8 dunne plakjes ronde pancetta1,2 kg rosbiefolijfolie3 takjes rozemarijn250 g pitloze rode druiven25 g boter125 ml rode wijndragonsaus1 bosje dragon½ bosje platte peterselie1...

Stuffed pork belly

  Stuffed pork belly gehaktmolenslagerstouw met naaldkernthermometeraluminiumfolie 1 pork bellyzout en pepervulling1 kg gehakt (wij gebruiken een halve varkensnek van het Heyde Hoeve)2 paprika’sbarbecuerub (wij gebruiken This is a Rubbery van Smokey Rebel BBQ)1...

Peanutbutterjellyburger met bieruitjes

  Peanutbutterjelly burger met bieruitjes hamburgerperskernthermometer 750 g rundergehakt1 pot pindakaas1 pot aardbeienjam4 hamburgerbroodjes2 uien½ fles Schwarzwalder Kirsch Imperial Stoutzout en peper Snijd de uien in dikke ringen en leg ze in de bak met de...