Cardpartner Soto Outdoor BBQ Shop by Peter De Clercq

Welkom bij Soto Outdoor BBQ Shop by Peter De Clercq

Het buitenleven verbindt, verblijdt en verrijkt. Soto betekent ‘buiten’ in het Japans. De naam staat voor stijlvolle en functionele barbecues en buitenobjecten waarmee je bekoorlijke momenten van samenzijn creëert. Barbecuekoning Peter De Clercq wendt zijn dertig jaar ervaring aan bij het samenstellen van een uniek aanbod dat al het goede van het buitenleven verenigt. 

Buiten leven

Buiten leven, buiten ontmoeten, buiten barbecuen. Dat is Soto in al zijn puurheid. Peter selecteert een uitgelezen assortiment dat outdoor living tot een kunst verheft: van de meest kwalitatieve barbecues op houtskool, gas of elektrisch, over elegante en hoogwaardige tuinmeubelen, tot luxueuze tuindecoratie en alles voor een sfeervol gedekte tafel. Soto illustreert met zijn brede assortiment hoe veelzijdig het buitenleven het hele jaar door kan zijn. Bij Soto kun je rekenen op de expertise van Peter, waardoor je niet alleen de barbecue of grill kiest die volledig bij je past, maar meteen ook verneemt hoe je als een echte barbecuemaster het vuur beheerst. Soto nodigt je graag uit om de passie die je bij het binnenstappen van deze zaak ervaart, ook thuis met familie en vrienden te delen

 

Jouw Fire&Food Card voordeel

Met je Fire&Food Card krijg je bij Soto Outdoor BBQ Shop by Peter De Clercq een mooie korting van 5% op het bbq-assortiment.

Dus op naar Lippenslaan 52, 8300 Knokke-Heist in België

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.

Dutch style bbq-mussels

Dutch style bbq-mussels gietijzeren pan 2 kg verse mosselen300 g spek50 g gezouten roomboter800 g Hollandse roerbakgroenten2 el Roquefort250 ml kookroomstokbroodbieslook Bereid een bbq voor op directe bereiding met een temperatuur van 180°C.Spoel intussen de mosselen...

Gekruide lamsrack met citrussalade

  Gekruide lamsrack met citrussalade kernthermometer 2 lamsracksolijfolierub2 tl zout2 tl gemalen komijn1 tl gemalen koriander1 tl gemalen kardemom½ tl chiliflakes½ tl zwarte pepercitrussalade1 bloedsinaasappelen1 sinaasappel1 grapefruit2 lente-uitjes8...

BBQ-bearclaw of BBQ-berenklauw

  BBQ-bearclaw / BBQ-berenklauw pankernthermometerhouten satéprikkers 500 g rundergehakt1 el bbq-rub2 uienbbq-sauszout en pepersatésaus150 g pindakaas2 el mirin2½ el sojasaus2 tl honing½ tl knoflookpoeder80 ml kokend water Richt de barbecue in met een indirect en...

BBQ-carnitas in bao buns

  BBQ-carnitas in bao buns kernthermometerDutch Oven procureur van ca. 1100 grambbq-rublittle gembao bunslente-uikruidenmengsel2 el basterdsuiker1 el oregano2 tl komijnpoeder1 tl paprikapoeder1 ui5 teentjes knoflook1 rode peper2 laurierblaadjes1 sinaasappel4 el...

BBQ Smoked Spatchcock Chicken

  BBQ Smoked Spatchcock Chicken Beer Barrel chunksgevogelteschaargietijzeren koekenpan (skillet)fijne raspspray-bottle (plantenspuit)kernthermometeraluminiumfolie 1 hele kip500 g voorgegaarde krieltjes in de schil1 el bbq-rubolijfolie1 flesje bier (bv...

Yuzu steak

  Yuzu steak vacuümzak en vacumeermachinekernthermometeraluminiumfolie 1 sukade of flat iron steak (ca. 1,2 kg)neutrale oliezout en pepermarinade5 el Yuzu-sap (toko)4 teentjes knoflook2 el geraspte verse gember1 tl sojasaus4 el mirin1 el olie Doe alle...

Pork Hammer

  Pork hammer pankernthermometerbutcherpaper (of aluminiumfolie)rookhoutslagertouw 1 pork hammer (ca. 1 kg)1 flesje Fire&Food IPA bier100 g roomboterbbq-sausbbq-rubpitabroodjesijsbergslapekel500 ml water80 g zout2 laurierblaadjes½ tl mosterdzaad4...

BBQ char siu hamburger

  BBQ char siu hamburger kernthermometer 600 gemengd gehakt4 cm verse gember2 teentjes knoflook4 hamburgerbroodjes1 pot kimchichar siu-saus2 el sojasaus½ tl five spice powder1 el rijstwijn1 el oestersauseen paar druppels rode kleurstof (verkrijgbaar bij toko)1 el...

Pork belly brisket-style

  Pork belly brisket-style kernthermometerbutcherpaper (of aluminiumfolie) 1 varkensbuik (zonder zwoerd)bbq-rub (naar keuze)bbq-saus (naar keuze)pistoletjeslittle gem Verwarm je bbq voor op 135°C en richt in voor de indirecte bereiding.Haal het buikspek uit de...

BBQ babi pangang

  BBQ babi pangang grote panschuimspaangietijzeren pankeukenmachine 2 kg varkensprocureur2 stuks steranijs2 el zout1 el vetsin40 ml rijstwijn80 ml sojasaus110 g suiker1 potje atjar tjampoer (ter garnering)kroepoek (ter garnering)lente-ui (ter garnering)saus1 l...

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.