Cardpartner Suno Q

Welkom bij Suno Q

De passie voor vuur is met de paplepel bij Jochen Meys van Suno Q in het Belgische Jabbeke ingegoten. Via  grootmoeder Madeleine en zijn vader. “Samen staan wij voor meer dan 63 jaar ervaring in de bbq-sector,“ vertelt Jochen.

Passie voor vuur

Vuurbeleving staat bij Suno Q, zowel binnenshuis als buitenshuis, centraal. “Wij bieden alle nodige oplossingen om jouw tuin, terras of balkon gezellig te maken. Daarnaast hebben we ook heel wat vurige oplossingen voor jouw overkapping, serre of schuur,” legt Jochen uit. “Dit kan gaan van een kamado, een Zuid-Afrikaanse Braai tot een unieke vuurkorf. Daarnaast brengen onze houtkachels en vuurtafels jou in de juiste feeststemming. Met de deskundige hulp van onze collega’s bouwen wij jouw droom in jouw tuin. Kom gerust eens langs en laat je bijstaan voor de aankoop van vuurbeleving.”

Houd ook de website van Suno Q in de gaten voor de diverse workshops die zij geven.

 

Jouw Fire&Food Card voordeel

Met je Fire&Food Card krijg je bij Suno Q een mooie korting van 5% op het volledige assortiment (en niet cumuleerbaar met andere kortingen). 

Dus op naar de Gistelsteenweg 305 in Jabbeke, België voor een goede dosis bbq-inspiratie.

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.

Mezcal-gemarineerde bavette met gegrilde ananassalsa

  Mezcal-gemarineerde bavette met gegrilde ananassalsa vacuümzak en vacumeermachinekernthermometeraluminiumfolie 1 bavettemarinade120 ml mezcal2 tl sinaasappelschil2 tl limoenrasp180 ml sinaasappelsap120 ml limoensap4 teentjes knoflook1 rode peper1 el...

Thaise varkensspiesjes

  Thaise varkensspiesjes houten satéprikkers 400 procureurlapjes50 ml kokosroom½ bosje koriander1 limoenmarinade50 ml kokosmelk5 teentjes knoflook2 el palmsuiker2 el vissaus1 el maïzena1 el neutrale olie1 el gehakte peterselie1 tl korianderzaad1 tl sojasaus1 tl...

Vegan pulled pork bagel

Borstel de oesterzwammen indien nodig schoon (niet met water spoelen) en scheur ze in reepjes. Leg de reepjes in de RVS groentemand. We gaan de oesterzwammen nu kort koud roken. Als rookhout gebruiken wij appelmot.
Vul ongeveer 10 cm van het kanaaltje CSG losjes met de appelrookmot en steek de mot aan met een gasaansteker of waxinelichtje. Plaats de CSG onderin de bbq en zet de mand met oesterzwammen op het grillrooster erboven. Rook de oesterzwammen voor maximaal 15 minuten, oesterzwammen zijn net sponzen en nemen de rook snel op. Als je ze te lang rookt worden ze bitter!
Ondertussen maken we de coleslaw. De saus maak je door de yoghurt te mengen met de fijngeperste knoflook, mosterd, suiker en wat zout naar smaak. Voeg dit toe aan de rauwkost en dungesneden rode kool, meng goed door en zet koud weg tot gebruik.
Zodra de oesterzwammen 15 minuten hebben gerookt, verwijder je de CSG uit de bbq. Stook de kamado of bbq nu op voor direct grillen.
Verwarm de pan goed voor op de bbq, hij moet goed heet zijn. Doe een scheutje arachideolie in de skillet en voeg de reepjes oesterzwam toe. Bestrooi met de bbq-rub en bak ze mooi bruin. Breng op smaak met zout en peper. Haal ze van de bbq en dek af met aluminiumfolie.
Warm de bagel kort op. Schuif de kolen naar 1 zijde van de bbq en leg de bagels op de indirecte zone (200°C) en rooster ca. 2 minuten tot ze warm en knapperig zijn.
Snijd de bagels doormidden en leg op de onderste helft wat blaadjes van de sla en een flinke lepel coleslaw. Bedek met een royale hoeveelheid van de “pulled pork” zwammen en knijp er een flinke hoeveelheid van de bbq-saus overheen. Garneer met de fijngesneden bladpeterselie.

Kipsaté satay gai

  Kipsaté satay gai houten satéprikkers of ijzeren spiesjeskernthermometer1 gietijzeren pan1 gietijzeren koekenpan 500 g kippendijenmarinade1 pakje kokosmelk (a 200 ml)1 tl kurkuma1 el palmsuiker1½ el sojasauschiliflakes (naar smaak)1 teentje knoflook...

Gerookte harissa-kipgehaktballetjes

  Gerookte harissa-kipgehaktballetjes gehaktmolenkernthermometerhandvol rookhoutsmokerbox 750 g kippendijen1 sjalotje2 teentjes knoflook15 g peterselie60 g gedroogde abrikozen2 tl harissa50 g paneermeel10 g dille300 g parelcouscouszout en peperharissa-saus250 ml...

Hoezo het gewone leven?

Nu de schoolvakanties ten einde lopen, begint het gewone leven weer. Maar wat is het gewone leven? Voor de meesten een mix van werken en thuis. Als je je werk leuk vindt, dan is dat helemaal geen straf. Zeker niet als je er in en om huis ook iets moois van maakt, met...

Picanha met gegrilde lente-ui-olie

  Picanha met gegrilde lente-ui-olie aluminiumbakjekernthermometer 1 picanhagekleurde snackpaprika’sneutrale oliezout en pepermarinade4 teentjes knoflook (fijngeperst)2 el sojasaus3 el olijfolie2 el limoensap1 tl gerookt paprikapoeder1 tl gemalen komijn1 tl...

Gember-sojasteak met gegrilde bloemkool al Mojo de Ajo

  Gember-sojasteak met gegrilde bloemkool al Mojo de Ajo ziplockspatelskilletkernthermometer 1 kg steakzout en pepermarinade80 ml sojasaus2 el rijstwijn/mirin60 ml olijfolie1½ el honing4 teentjes knoflook (fijngehakt)1 el verse gember (fijngehakt)gegrilde...

BBQ-garnalen met dashiboter en nori

  BBQ-garnalen met dashiboter en nori gietijzeren pan 16 grote garnalen (gepeld en schoongemaakt)100 g ongezouten boter1-3 zakjes instant dashi (toko, 10 g per zakje - naar smaak)2 norivellen (supermarkt en toko)1 rode peper (ter garnering) Richt de barbecue in...

Gevlochten flank steak

  Gevlochten flank steak cocktailprikkersblenderkwastjekernthermometer ½ flank steak9 plakken dikke langwerpige pancetta / varkensvetmezcalzout en peperchimichurri1 rode peper1 teentje knoflook15 g verse platte peterselie1 tl gedroogde oregano6 el olijfolie2 el...

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.