Cardpartner Suno Q

Welkom bij Suno Q

De passie voor vuur is met de paplepel bij Jochen Meys van Suno Q in het Belgische Jabbeke ingegoten. Via  grootmoeder Madeleine en zijn vader. “Samen staan wij voor meer dan 63 jaar ervaring in de bbq-sector,“ vertelt Jochen.

Passie voor vuur

Vuurbeleving staat bij Suno Q, zowel binnenshuis als buitenshuis, centraal. “Wij bieden alle nodige oplossingen om jouw tuin, terras of balkon gezellig te maken. Daarnaast hebben we ook heel wat vurige oplossingen voor jouw overkapping, serre of schuur,” legt Jochen uit. “Dit kan gaan van een kamado, een Zuid-Afrikaanse Braai tot een unieke vuurkorf. Daarnaast brengen onze houtkachels en vuurtafels jou in de juiste feeststemming. Met de deskundige hulp van onze collega’s bouwen wij jouw droom in jouw tuin. Kom gerust eens langs en laat je bijstaan voor de aankoop van vuurbeleving.”

Houd ook de website van Suno Q in de gaten voor de diverse workshops die zij geven.

 

Jouw Fire&Food Card voordeel

Met je Fire&Food Card krijg je bij Suno Q een mooie korting van 5% op het volledige assortiment (en niet cumuleerbaar met andere kortingen). 

Dus op naar de Gistelsteenweg 305 in Jabbeke, België voor een goede dosis bbq-inspiratie.

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.

KellyBronze kalkoen van de bbq

KellyBronze kalkoen van de bbq vuurbestendige schaal, waar de kalkoen in pastkernthermometer 1 KellyBronze kalkoen à 3 kgzout en peper1 glas water Haal de kalkoen uit de koelkast en laat hem 1 uur op kamertemperatuur komen.Laat de kleine donkere veertjes gewoon zitten...

De Rolls Royce onder de kalkoenen

Kalkoen en kerst hebben wel een connectie. Vooral in Groot-Brittannië en de VS, maar in ons land begint het ook te komen. Als je dan tijdens de feestdagen kiest voor kalkoen, kies er dan niet zomaar een. Op de kalkoenboerderij Flavours of the Farm van Geert Coolen in...

Zalm Wellington

  Zalm Wellington wokdeegrollerpizzasteen 600 g zalm (zonder huid)1 rol bladerdeegneutrale olie200 g verse spinazie200 g champignon2 teentjes knoflook1 el mosterdzest van een limoen1 eizout en peper Richt de barbecue in met een direct en indirect gedeelte en...

Gerookte runderwangen

  Gerookte runderwangen 1 handvol rookhoutkernthermometer 1-1,2 kg runderwangenbbq-rub (naar keuze)1 fles bier (Fire&Food BBQ IPA)50 g roomboter2-3 el bruine suiker Richt de barbecue in voor de indirecte methode en verwarm hem voor op 135°C.Verwijder...

Pizza-breekbrood

  Pizza-breekbrood pizzasteen 1 breekbrood1 potje tomatensaus1 bol mozzarella½ zakje jong belegen kaas10-12 plakjes pepperoni of salamikruidenboter75 g gezouten boter3 teentjes knoflook1 el verse salie2 tl gedroogde basilicum1 tl gedroogde oregano1 tl gedroogde...

Bieslook-knoflook boter

  Bieslook-knoflook boter huishoudfolie 400 g roomboter (ongezouten)olijfolie2 bollen knoflook200 g barbecurub (naar keuze)3 el bieslook (fijngesneden) Snijd de bovenkant van de knoflookbol er af en doe er wat olijfolie op.Leg deze bol een uur op een barbecue van...

Brine/pekel voor (kerst)kalkoen

  Brine/pekel voor (kerst)kalkoen emmer 1 kalkoen3,5 l karnemelk3,5 l water400 g zeezout48 g barbecuerub naar keuze (tip gebruik een All Purpose Rub) Voeg 200 gram zout aan de karnemelk, roer totdat het zout is opgelost. Voeg dan de barbecuerub toe. Daarna kan...

De tip voor de lekkerste kerstkalkoen

Denk je aan kerst, dan is de kalkoen daar onlosmakend mee verbonden. Na uren in de keuken de nodige aandacht te hebben gekregen prijkt dan deze siervogel in zijn volle glorie op de feestelijk gedekte tafel. Klaar om aangesneden te worden. Maar dit jaar gaat het...

Kicken Kerstkalkoen

  Kicken Kerstkalkoen handjevol rookhoutkernthermometer 4,5 kg kalkoen (uit de brine)barbecurub naar keuze (bv een All Purpuse Rub)bieslook-kruidenboter (zie recept) Snijd de boterstaaf in schijfjes van ca. 0,5 cm dikte.Maak de huid bij de borst wat los zodat je...

Maak het nog gezelliger en feestelijker!

Terwijl Jord Althuizen de felle kou van Finland opzoekt, Gerard da Deppo vertelt over zijn avonturen in een afgelegen Pools bos, ben ik toch heel blij dat we december vooral in en om ons eigen huis zijn. De gezelligste maand van het jaar; hoe kun je die nou beter...

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.