Cardpartner The BBQ DJ

Welkom bij The BBQ DJ

Dé complete BBQ-beleving in het midden van het Groene Hart. Fysieke BBQ-showroom, online BBQ-shop, BBQ-workshops met Yakiniku Kamado’s en spectaculaire BBQ-catering op locatie!

Passie voor de bbq

Al van kleins af aan was barbecuen voor Jeremy Bode een feest.  Hij vond het geweldig om de BBQ aan te steken en kon als klein kind al moeilijk van het vuur afblijven. Zijn passie voor barbecuen is alleen maar groter geworden en resulteerde uiteindelijk in de oprichting van The BBQ DJ.

“Bij The BBQ DJ draait het allemaal om het creëren van een geweldige barbecue-ervaring voor jou en je gasten,” vertelt Jeremy. “Of je nu een intieme barbecue organiseert voor vrienden en familie, of een groot bedrijfsevenement, ik zorg ervoor dat elk gerecht perfect bereid is en dat jouw gasten zich verwend voelen. Naast de catering bieden we ook een uitgebreid assortiment barbecues, accessoires en heerlijke kruiden en rubs, zodat je thuis zelf aan de slag kunt gaan.”

“Ik kijk er naar uit om mijn passie voor barbecueën met jou te delen en je te laten zien wat er allemaal mogelijk is op de grill. Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten over onze diensten of als je vragen hebt over barbecueën. Ik ben er om je te helpen!”

Houd ook de website van The BBQ DJ in de gaten voor de diverse workshops die Jeremy geeft.

 

Jouw Fire&Food Card voordeel

Met je Fire&Food Card krijg je bij The BBQ DJ een mooie korting van 10% op het hele assortiment.

Dus op naar de M A Reinaldaweg 70 in Linschoten, voor een goede dosis bbq-inspiratie.

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.

Bavette-saté met pittige pindasaus

  Bavette-saté met pittige pindasaus houten satéprikkersgietijzeren pan 500 g bavette1 citroengrasstengel3 cm stuk gember1 teentje knoflook2 sjalotjes1 tl gemalen kurkuma1 tl gemalen komijn1 tl gemalen koriander1 el palmsuiker1/4 tl zoutpittige pindasaus80 ml...

De grote Fire&Food bbq-enquête

Wil je meedoen aan de grote barbecue-enquête? Het kost je hooguit 5 minuten en je maakt kans op mooie bbq-prijzen. Bijvoorbeeld op een handig bbq-pakket van Napoleon Grills, een bierpakket van Brouwerij De Molen of een set rookplankjes van Rookplankje.nl. Je deelname...

Abrikoos-worstspiesjes met salie

  Abrikoos-worstspiesjes met salie kerntemperatuurmeterhandjevol rookchips 8 plakjes ontbijtspek2 el mosterd16 kleine worstjes (of 6 grote worstjes)16 gedroogde abrikozen16 verse salieblaadjes Richt de barbecue in voor de indirecte methode en verwarm hem voor op...

Koudgerookte BBQ-potsticker

  Koudgerookte BBQ-potsticker koudrookgeneratorrookmotdumpling makerskilletaluminiumfolie 400 g chipolataworstjes1 pak dumplings (diepvries bij toko of groothandel)3 cm gemberwortel2 tl sesamoliezonnebloemolie150 ml water per baksessiekiemgroente (sesamzaadjes...

Whisky diamanthaas

  Whisky diamanthaas gietijzeren koekenpankerntemperatuurmeter 3-4 diamanthaasjes (afhankelijk van het gewicht)1 bosje lente-ui (in ringen gesneden)2-4 el bourbon whisky4-5 el honing4-5 el sojasaus1 el neutrale oliezout en peper De diamanthaas is een zeer...

Koudgerookte zalm

  Koudgerookte zalm barbecue met dekselcold smoke generatorhoutmot (beuken)plastic ziplockzak of vacuumzakbak of schaal (waar de zalm precies in past)houten plankkeukenpapier 500-750 g zalmfilet met huid150 g grof zeezout75 g licht bruine basterdsuiker1 el...

Waar rook is, is smaak

Als er één techniek past bij de winterse barbecue, dan is dat wel koud roken. Zalm, spek, ham en zelfs kaas en noten krijgen een heerlijke rooksmaak en zijn door het roken ook nog eens langer houdbaar. Oké, je moet er wel wat tijd voor nemen, maar dan heb je ook echt...

Verschroeiend lekker!

Grillen doet iets met je. Het geluid van een steak die op een heet rooster wordt gelegd, de geur van het vlees dat dichtschroeit, het gevoel als je het snijdt, de malsheid, de smaak! Wie van vlees houdt, heeft ongetwijfeld enkele van dit soort gedenkwaardige...

Salty surf & turf

  Salty surf & turf zoutsteenkeukenpapieraluminiumfolie 800 g ribeye16 grote gamba’s Richt de barbecue in met twee of drie zones met verschillende temperatuur. Leg de steen eerst een kwartier op het koele deel. Schuif hem vervolgens naar de hete zone. En laat...

Puur grillen op een zoutsteen

Je ziet ze steeds vaker. Die opvallende roze planken van Himalayazout. Erg mooi om te gebruiken als serveerplank. Maar nog veel mooier om te gebruiken op de barbecue. Een beetje zoals een pizzasteen, of een steengril, maar dan anders. De zoutsteen komt uit zoutvlaktes...

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.