Cardpartner Buitenkookproducten.nl

Welkom bij Buitenkookproducten.nl

Vanaf 2011 zijn wij, Jan en Gera Berends, zo enthousiast geworden over het buiten koken dat we besloten hebben om dealer te worden van kwaliteitsproducten uit Denemarken, America en Hongarije. Daarnaast hebben wij ook een BBQ shop in Friesland.

Alles voor een frisse buitenneus

Op de website van Buitenkookproducten.nl vind je alles om heerlijk in de frisse buitenlucht te koken, bijvoorbeeld onder de veranda of op de camping. Ben jij nog nieuw in de wereld van buiten koken? Bekijk dan eens de heksenketel met driepoot, de Dutch Oven en de Petromax RF33. Dit zijn drie totaal verschillende manieren om buiten je maaltijden klaar te maken. Misschien kies je hier al je favoriet?

Fairs en demo’s 
Het team van buitenkookproducten staat op diverse buiten fairs in Groningen, Friesland, Drenthe en Gelderland. Op de fairs laten ze jullie zien wat je allemaal met de buitenkook producten kunt doen.

Showroom
Wil je eerst de producten zien voordat je ze aanschaft? Dan is het mogelijk om  de knusse showroom te bezoeken. Elke zaterdag staat het team van Buitenkookproducten voor je klaar om je te helpen aan de beste producten voor jouw situatie. Daarnaast is het ook mogelijk om een andere dag op afspraak langs te komen. Daarvoor kun je contact opnemen, zodat een afspraak kunt inplannen op een andere dag.

Jouw Fire&Food Card voordeel

De Fire&Food Cardhouder geniet van 10% korting op het hele assortiment m.u.v. acties en promoties .

Dus op naar de Pieter Durksstrjitte 42 in Broeksterwâld (Friesland) en haal eens een frisse buitenneus boordevol bbq-inspiratie!

LET OP:
De showroom is elke week geopend op:
Zaterdag 12.00 – 16.00 uur

Mocht zaterdag niet goed uitkomen? Dan is het mogelijk om op afspraak langs te komen in onze showroom.

 

 

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.

KellyBronze kalkoen van de bbq

KellyBronze kalkoen van de bbq vuurbestendige schaal, waar de kalkoen in pastkernthermometer 1 KellyBronze kalkoen à 3 kgzout en peper1 glas water Haal de kalkoen uit de koelkast en laat hem 1 uur op kamertemperatuur komen.Laat de kleine donkere veertjes gewoon zitten...

De Rolls Royce onder de kalkoenen

Kalkoen en kerst hebben wel een connectie. Vooral in Groot-Brittannië en de VS, maar in ons land begint het ook te komen. Als je dan tijdens de feestdagen kiest voor kalkoen, kies er dan niet zomaar een. Op de kalkoenboerderij Flavours of the Farm van Geert Coolen in...

Zalm Wellington

  Zalm Wellington wokdeegrollerpizzasteen 600 g zalm (zonder huid)1 rol bladerdeegneutrale olie200 g verse spinazie200 g champignon2 teentjes knoflook1 el mosterdzest van een limoen1 eizout en peper Richt de barbecue in met een direct en indirect gedeelte en...

Gerookte runderwangen

  Gerookte runderwangen 1 handvol rookhoutkernthermometer 1-1,2 kg runderwangenbbq-rub (naar keuze)1 fles bier (Fire&Food BBQ IPA)50 g roomboter2-3 el bruine suiker Richt de barbecue in voor de indirecte methode en verwarm hem voor op 135°C.Verwijder...

Pizza-breekbrood

  Pizza-breekbrood pizzasteen 1 breekbrood1 potje tomatensaus1 bol mozzarella½ zakje jong belegen kaas10-12 plakjes pepperoni of salamikruidenboter75 g gezouten boter3 teentjes knoflook1 el verse salie2 tl gedroogde basilicum1 tl gedroogde oregano1 tl gedroogde...

Bieslook-knoflook boter

  Bieslook-knoflook boter huishoudfolie 400 g roomboter (ongezouten)olijfolie2 bollen knoflook200 g barbecurub (naar keuze)3 el bieslook (fijngesneden) Snijd de bovenkant van de knoflookbol er af en doe er wat olijfolie op.Leg deze bol een uur op een barbecue van...

Brine/pekel voor (kerst)kalkoen

  Brine/pekel voor (kerst)kalkoen emmer 1 kalkoen3,5 l karnemelk3,5 l water400 g zeezout48 g barbecuerub naar keuze (tip gebruik een All Purpose Rub) Voeg 200 gram zout aan de karnemelk, roer totdat het zout is opgelost. Voeg dan de barbecuerub toe. Daarna kan...

De tip voor de lekkerste kerstkalkoen

Denk je aan kerst, dan is de kalkoen daar onlosmakend mee verbonden. Na uren in de keuken de nodige aandacht te hebben gekregen prijkt dan deze siervogel in zijn volle glorie op de feestelijk gedekte tafel. Klaar om aangesneden te worden. Maar dit jaar gaat het...

Kicken Kerstkalkoen

  Kicken Kerstkalkoen handjevol rookhoutkernthermometer 4,5 kg kalkoen (uit de brine)barbecurub naar keuze (bv een All Purpuse Rub)bieslook-kruidenboter (zie recept) Snijd de boterstaaf in schijfjes van ca. 0,5 cm dikte.Maak de huid bij de borst wat los zodat je...

Maak het nog gezelliger en feestelijker!

Terwijl Jord Althuizen de felle kou van Finland opzoekt, Gerard da Deppo vertelt over zijn avonturen in een afgelegen Pools bos, ben ik toch heel blij dat we december vooral in en om ons eigen huis zijn. De gezelligste maand van het jaar; hoe kun je die nou beter...

Schrijf je in voor onze gratis bbq-nieuwsbrief!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws, aanbiedingen en mooie prijzen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.