Cardpartner Suno Q

Welkom bij Suno Q

De passie voor vuur is met de paplepel bij Jochen Meys van Suno Q in het Belgische Jabbeke ingegoten. Via  grootmoeder Madeleine en zijn vader. “Samen staan wij voor meer dan 63 jaar ervaring in de bbq-sector,“ vertelt Jochen.

Passie voor vuur

Vuurbeleving staat bij Suno Q, zowel binnenshuis als buitenshuis, centraal. “Wij bieden alle nodige oplossingen om jouw tuin, terras of balkon gezellig te maken. Daarnaast hebben we ook heel wat vurige oplossingen voor jouw overkapping, serre of schuur,” legt Jochen uit. “Dit kan gaan van een kamado, een Zuid-Afrikaanse Braai tot een unieke vuurkorf. Daarnaast brengen onze houtkachels en vuurtafels jou in de juiste feeststemming. Met de deskundige hulp van onze collega’s bouwen wij jouw droom in jouw tuin. Kom gerust eens langs en laat je bijstaan voor de aankoop van vuurbeleving.”

Houd ook de website van Suno Q in de gaten voor de diverse workshops die zij geven.

 

Jouw Fire&Food Card voordeel

Met je Fire&Food Card krijg je bij Suno Q een mooie korting van 5% op alle accessoires (en niet cumuleerbaar met andere kortingen). 

Dus op naar de Gistelsteenweg 305 in Jabbeke, België voor een goede dosis bbq-inspiratie.

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.

Bourbon Pork Belly chunks

  Bourbon Pork Belly chunks 1 handjevol rookhoutgietijzeren schaalgietijzeren steelpancocktailprikkers 200-300 ml bourbon whisky800 g buikspek1-2 el barbecuerub4 el tomatenketchup4- 6 el barbecuesaus2 el sojasaus2 el honing Richt de barbecue in voor de indirecte...

Côte de Boeuf met rozemarijn en knoflook

  Côte de Boeuf met rozemarijn en knoflook 1 handvol rookhout 1 côte de Boeuf4-6 teentjes knoflook4-6 takjes rozemarijn1 bosje groene asperges500 g Roseval aardappelen (ca. 2 grote aardappelen p.p.)zout en peper Maak ca. 6 insnedes van ca. 2 cm de côte de Boeuf...

Sint–Jakobsschelpen met buffelmozzarella

  vijzel 4 Sint-Jakobsschelpen2 kleine buffelmozzarella ’szeezout en peperpesto10-15 basilicumblaadjeseen handvol peterselie2 el pijnboompitten1 el geraspte Parmezaanse kaas60 ml olijfoliesap van een halve limoen Doe alle ingrediënten voor de pesto in een vijzel...

BBQ honey chicken wings

  BBQ honey chicken wings gietijzeren pankernthermometer 1 kg kippenvleugelsmarinade6 el sojasausflinke scheut olijfolie1 el zoetzure chilisaus1 el kiprub1 el pilipili kruiden of chilipoeder1 tl zout1 tl knoflookpoederglaze3 teentjes knoflook1 ui4 el ketchup2 el...

Geroosterde varkensrack met een rub van zoethout

  Geroosterde varkensrack met een rub van zoethout kernthermometeraluminiumfolievijzel 1 varkensrack (ca. 1,3 kg)oliezoethoutrub1 el zwarte peper1 el zoethoutpoeder1 el zout10 pimentbolletjes Richt de barbecue in voor de indirecte methode en verhit tot...

Cinnamon Beef Roll – hartige kaneelbroodjes

  Cinnamonbeef roll met peren-bbqsaus gietijzeren panpizzasteenbakpapierrasp 250 g rundergehakt1 sjalotje1 el sambalolie1 pak kant-en-klaar kaneelbroodjesperen-bbqglaze90 ml tomatenketchup2 tl worcestersaus1 tl azijn1 el bruinebasterdsuiker1 tl paprikapoeder½ tl...

Pittig broodje BBQ-rund

  Pittig broodje BBQ-rund gietijzeren panhandjevol 2 el plantaardige olie1 ui2 teentjes knoflook1 rode peper700 g rundergehakt1 el tomatenpuree2 tl kerriepoeder1 tl tabasco1 el bloem400 g gehakte tomaten in blik2 el chutney150 ml water4 eierenkoriander (ter...

Geplankte kabeljauw met kokosrijst

Geplankte kabeljauw met kokosrijst gietijzeren panrookplankkernthermometer 4 stevige witte visfilets (wij gebruiken kabeljauw)2 tl olieverse koriander (ter garnering)kokosrijst190 g jasmijnrijst270 ml blikje kokosmelk120 ml koud waterThaise dressing2 el zoete...

Louisiana cajun ribfingers

  Louisiana cajun ribfingers aluminium bakgietijzeren pankernthermometermarinadekwast 1 kg ribfingersrub1 tl paprikapoeder½ el zout½ el knoflookpoeder1 tl zwarte peper¾ tl uienpoeder¾ tl gedroogde oregano¾ tl gedroogde basilicum¾ tl gedroogde tijm½ tl...

Iberico pluma met salsa tatamada

  Iberico pluma met salsa tatamada gietijzeren pankernthermometerappelrookhout 1 iberico plumarub50 g bastardsuiker1 el gerookt paprikapoeder1 tl gemalen cayennepeper1 tl chilipoeder1 el zout1 tl knoflookpoeder1 tl uienpoeder½ tl gemalen zwarte pepersalsa...