Cardpartner Westrienen

Welkom bij Cardpartner Westrienen

John Polman is de man die je daar tegenkomt op de bbq-afdeling. Barbecue is zijn passie. Als mede-eigenaar heeft hij gezorgd voor een ruim bbq-assortiment met alles op het gebied van outdoor cooking, grilling & smoking.

“Van prachtige Forged messen tot aan de populaire kamado’s. Maar ook de houtskool- en gasbbq’s, je vindt hier alles,” vertelt John. “Eigenlijk zijn alle A-merken vertegenwoordigd in de winkel: Primo Grill, Kamado Joe, Big Green Egg, Green Mountain Grill, The Bastard en Napoleon Grills.

Lokale versproducten zoals Betuws rund, varkens- en lamsvlees, eieren, kaas maar ook heerlijke bbq-sauzen en rubs hebben ook een plek in onze  winkel.” Trouwens, John schudt zo de lekkerste gerechten uit zijn mouw en deelt ze graag met je.


Jouw Fire&Food Card voordeel

Pak je Fire&Food Card en op naar Westrienen, want in de maanden:

  • Juli en augustus ontvang je, op vertoon van je Fire&Food Card, bij aankoop van minimaal € 50,00 mooi Betuws vlees, een barbecuerub naar keuze gratis!

Houd deze websitepagina en onze Facebookpagina in de gaten, want in de maanden september en oktober hebben ze weer een nieuwe topaanbieding voor de abonnees van Fire&Food klaar staan.

Nog geen Fire&Food Card?

Alle Fire&Food abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Fire&Food Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.