
Chocopizza
Equipment
- pizzasteen
Ingrediënten
- 1 pak kant-en-klaar pizzadeeg
- bloem
- 1 banaan
- 125 g aardbeien
- ½ zakje marshmallows
- 1 handjevol pistachenootjes
- 1 pot Nutella
- poedersuiker
Instructies
- Leg de pizzasteen op de Citi Chef en stel de barbecue in op de laagste stand. Laat de steen warm worden.
- Hak de pistachenootjes fijn, snijd de aardbei en banaan in plakjes.
- Rol de pizzabodem uit en vorm er een ronde pizza van. Strooi een beetje bloem op de pizzasteen. Bak de pizzabodem gaar tot deze er mooi krokant uit ziet, in ca. 4 minuten.
- Haal de pizza van de barbecue en bestrijk de bodem met Nutella. Smeer de Nutella niet te dicht bij de rand, deze zal nog smelten en uitlopen. Strooi hierover de gehakte pistachenootjes en verdeel er de marshmallows overheen.
- Leg de pizza terug op de barbecue, zet de deksel erop en laat in 1-2 minuten warm worden.
- Haal de pizza van de barbecue en beleg met de plakjes aardbei en banaan. Bestrooi met wat poedersuiker en serveer direct.