WELKOM BIJ DE FIRE&FOOD CLUBCARD

De FIRE&FOOD Clubkaart!

In 2013 start FIRE&FOOD met de FIRE&FOOD ClubCard. Elk abonnee krijgt dan bij het afsluiten van een abonnement een FIRE&FOOD ClubCard. De ClubCard geeft het recht om tegen een gereduceerde prijs producten zoals barbecues, tools, sauzen, foodproducten en alles wat een link heeft met buiten eten en buiten genieten te kopen bij de FIRE&FOOD ClubCard partners. Ook worden er op de producten van FIRE&FOOD interessante kortingen en exclusieve voordelen gegeven, speciaal voor de leden van de FIRE&FOOD BBQ-club.

FIRE&FOOD abonnees zijn meer dan lezers Voor vele is het thema grillen en barbecueën een hobby en vaak ook een onderdeel van hun werk. Door hun passie zijn ze uitermate geïnteresseerd in innovaties, recepten, nieuwe barbecues en tools. Het experimenteren ,met barbecuegadgets, kruiden en sauzen kent geen grens voor hen. Deze passie voor het grillen en barbecueën is iets wat FIRE&FOOD omarmt. Daarom brengt FIRE&FOOD de FIRE&FOOD Clubcard uit voor haar abonnees. Met dit loyaliteitsprogramma kunnen de abonnees gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen en voordelen in de barbecuebranche.

Kortingen, Voordelen en nog veel meer – exclusief voor de abonnees van FIRE&FOOD.In de toekomst zullen er kortingen te krijgen zijn op de diverse producten van FIRE&FOOD, BBQ-cadeaus, BBQ-workshops, BBQ-reizen en uitnodigingen voor BBQ-events.

Leuk is om te weten dat we dit jaar met FIRE&FOOD gaan starten met de webshop van Fire&Food. De abonnees kunnen dan met hun clubkaart tegen korting hun producten kopen in de webshop.

Wil jij met je winkel ook FIRE&FOOD ClubCardPartner worden, kijk hier.
Actueel overzicht huidige FIRE&FOOD ClubCardPartners.