Lezersaanbieding DOT Digitale Thermometer

Superhandige aanbieding met de DOT Digitale Thermometer!

De DOT Digitale Thermometer is een superhandige thermometer die de actuele temperatuur en de ingestelde temperatuur weergeeft. Stel de gewenste temperatuur in met de toetsen, plaats de sonde in het gerecht: de DOT piept en het display knippert wanneer de ingestelde temperatuur bereikt is.

Abonnement
Maak gebruik van deze speciale lezersaanbieding. Voor slechts € 60,- ontvang je
8 magazines thuis, krijg je online toegang tot alle eerdere magazines in de Fire&Food app en profiteer je van kortingen en acties met je Fire&Food Card bij de deelnemende winkels. En dan dus ook nog dit handige cadeau: de DOT Digitale Thermometer t.w.v. € 44,95. Woon je in België, dan is de prijs voor deze aanbieding € 77,-. Als bijdrage in de verzendkosten van het cadeau wordt eenmalig € 6,95 (NL) of € 14,- (B) in rekening gebracht.

Ben je al abonnee?
Wil je als abonnee ook van dit superhandige aanbod gebruik maken? Dat kan vanzelfsprekend! Bel 0251 – 25 79 24 (op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur) of mail naar klantenservice@aboland.nl en geef aan dat je je abonnement op Fire&Food met 2 jaar wilt verlengen met de handige DOT.

Deze actie is geldig tot 17 november 2021 en zolang de voorraad strekt en alleen binnen Nederland en België.