Lezersaanbieding Forged

Messcherpe aanbieding met de Olive Forged hakbijl!

Stoer, solide, scherp! Het merk Forged staat voor een bijzondere en opvallende messencollectie. Door het stoere uiterlijk, de mooie verpakking en de ambachtelijke wijze van vervaardiging, laat dit merk het hart van echte messenliefhebbers sneller kloppen. De messen zijn volledig met de hand gemaakt van Japans staal.

Abonnement
Maak gebruik van deze speciale lezersaanbieding. Voor slechts € 60,-* ontvang je 8 magazines thuis, krijg je online toegang tot alle eerdere magazines in de Fire&Food app en profiteer je van kortingen en acties met je Fire&Food Card bij de deelnemende winkels. En dan dus ook nog dit messcherpe en stoere cadeau: de Olive Forged hakbijl t.w.v. € 59,95.

Ben je al abonnee?
Wil je als abonnee ook van dit messcherpe aanbod gebruik maken? Dat kan vanzelfsprekend! Bel 0251 – 25 79 24 (op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur) of mail naar klantenservice@aboland.nl en geef aan dat je je abonnement op Fire&Food met 2 jaar wilt verlengen met de Olive Forged hakbijl.

*Deze actie is geldig binnen Nederland en België en exclusief verzendkosten. Woon je in België, dan is de prijs € 77,-. Deze aanbieding is geldig tot 25 juni 2021 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je tot wederopzegging.