Gril de worst rondom gaar op de barbecue. Lekker aanzetten op het directe gedeelte van de barbecue en houd ze warm op het indirecte gedeelte van de barbecue.
Smeer de halloumi in met de koolzaadolie en bestrooi met zout en peper. Gril dit indirect rondom op de barbecue.
Snijd het naanbrood doormidden en maak het iets nat met water. Gril dit kort aan op de barbecue.
Snijd de worst en halloumi in diagonale plakjes. Hak de zongedroogde tomaatjes fijn. Beleg het gegrilde naanbrood met een beetje spinazie, halloumi, worst en zongedroogde tomaatjes. Druk goed aan en snijd doormidden. Je kan ook het naanbrood vullen, zoals Bastiaan in de video doet. Serveer direct.
Thaise varkensspiesjes houten satéprikkers 400 procureurlapjes50 ml kokosroom½ bosje koriander1 limoenmarinade50 ml kokosmelk5 teentjes knoflook2 el palmsuiker2 el vissaus1 el maïzena1 el neutrale olie1 el gehakte peterselie1 tl korianderzaad1 tl sojasaus1 tl...
Kipsaté satay gai houten satéprikkers of ijzeren spiesjeskernthermometer1 gietijzeren pan1 gietijzeren koekenpan 500 g kippendijenmarinade1 pakje kokosmelk (a 200 ml)1 tl kurkuma1 el palmsuiker1½ el sojasauschiliflakes (naar smaak)1 teentje knoflook...
Gerookte harissa-kipgehaktballetjes gehaktmolenkernthermometerhandvol rookhoutsmokerbox 750 g kippendijen1 sjalotje2 teentjes knoflook15 g peterselie60 g gedroogde abrikozen2 tl harissa50 g paneermeel10 g dille300 g parelcouscouszout en peperharissa-saus250 ml...