Hoezo het gewone leven?

aug 23, 2023

Nu de schoolvakanties ten einde lopen, begint het gewone leven weer. Maar wat is het gewone leven? Voor de meesten een mix van werken en thuis. Als je je werk leuk vindt, dan is dat helemaal geen straf. Zeker niet als je er in en om huis ook iets moois van maakt, met je partner, gezin en vrienden. Dan voelt thuis ook aan als vakantie.

In deze Fire&Food gaan we op bezoek bij de winnaars van de Buitenkeuken van het Jaar-competitie. Die hebben hun tuin gepromoveerd tot buitenkookpaleis. Complete en stijlvolle keukens, van alle gemakken en luxe voorzien. Zo uitgebreid hoeft het uiteraard niet als je graag buiten kookt. Met alleen een houtskoolbarbecue, een kamado, gas-bbq of elektrische grill kom je ook een heel eind. En wat dacht je van een braai of een driepoot-barbecue? Dan loopt het vakantiegevoel naadloos over in je ‘gewone’ leven.

We laten je in dit magazine allerlei vakantiegevoelverlengende barbecues zien. Van braai en driepoot tot rookoven en elektrische grill. En we delen de kennis en kunde van de echte pro’s met je. In deze Fire&Food verkeren we namelijk in het gezelschap van Nederlandse barbecue-royalty. Zo deelt Jord Althuizen zijn ervaringen in Zuid-Amerika, het ‘bedevaartsoord voor carnivoren’, waar rund de norm is. “De locals eten de koe van kop tot staart inclusief de moo”, aldus Jord. En BB’er PitmasterX (aka Roel Westra) vertelt over zijn barbecuegeschiedenis. Geboren met een grilltang in zijn handen natuurlijk? Helemaal niet! “Ik ben begonnen zoals iedereen, met een huis-tuin-en-keuken barbecue, nog niet zo heel lang geleden. Maar sindsdien is het wel een beetje uit de hand gelopen.”

Heb jij ook je vakantie al achter de rug? Geen nood. Met deze nieuwe Fire&Food trek je je vakantiegevoel gewoon nog even door. Ik wens je veel leesplezier!

Bastiaan Schlosser
Uitgever

 

Winkelwagen

Aanbevolen producten