Lezersaanbieding Looft Lighter

Superhandige aanbieding met de Looft Lighter!

Je barbecue (of vuurkorf, open haard, kachel) aansteken; er komen vaak stinkende en schadelijke aanmaakblokjes of vloeistoffen aan te pas, of een stapel oude kranten.
De Looft Lighter is zo’n product waarvan je achteraf denkt: had ik ‘m maar eerder aangeschaft. Met de handige Looft Lighter maak je supersnel je barbecue aan. Zonder stank, gehannes of risico. Deze stijlvolle elektrische ‘superföhn’ zorgt binnen 1 minuut voor roodgloeiende kooltjes. Dat maakt barbecuen veel leuker en relaxter!

Abonnement
Maak gebruik van deze speciale lezersaanbieding. Voor slechts € 60,- ontvang je
8 magazines thuis, krijg je online toegang tot alle eerdere magazines in de Fire&Food app en profiteer je van kortingen en acties met je Fire&Food Card bij de deelnemende winkels. En dan dus ook nog dit messcherpe en stoere cadeau: de Looft Lighter t.w.v. € 68,99. Woon je in België, dan is de prijs voor deze aanbieding € 77,-. Als bijdrage in de verzendkosten van het cadeau wordt eenmalig € 6,95 (NL) of € 14,- (B) in rekening gebracht.

Ben je al abonnee?
Wil je als abonnee ook van dit superhandige aanbod gebruik maken? Dat kan vanzelfsprekend! Bel 0251 – 25 79 24 (op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur) of mail naar klantenservice@aboland.nl en geef aan dat je je abonnement op Fire&Food met 2 jaar wilt verlengen met de stijlvolle Looft Lighter.

Deze actie is geldig tot 26 augustus 2021 en zolang de voorraad strekt en alleen binnen Nederland en België.