Maak het nog gezelliger en feestelijker!

nov 15, 2023

Terwijl Jord Althuizen de felle kou van Finland opzoekt, Gerard da Deppo vertelt over zijn avonturen in een afgelegen Pools bos, ben ik toch heel blij dat we december vooral in en om ons eigen huis zijn. De gezelligste maand van het jaar; hoe kun je die nou beter doorbrengen dan met je gezin
en familie, met iedereen van wie je houdt?

Gelukkig weet iedereen inmiddels wel dat je thuis de barbecue zeker niet moet opbergen in de herfst en winter. Juist als het vroeg donker is, de temperatuur wat daalt, dan is barbecuen zo’n goed idee! De warmte en sfeer van de gloeiende kooltjes of brandende gaspitten, een paar vuurkorven en vuurschalen voor extra gezelligheid en dan van die waanzinnige wintergerechten.

Wild ligt voor de hand. In deze Fire&Food vind je drie heerlijke wildgerechten van Ima en Ingrid die elkaar gevonden hebben in hun passie voor wild en buiten koken. Spitspecialist Peter Bootsma voegt daar een mooi kalkoenrecept aan toe en Jord gaat uiteraard in de overdrive met reerug, everzwijn en wilde zalm.

En we gaan met veel plezier richting Kerstmis. We inspireren je graag met drie bijzondere kerstgerechten op de Big Green Egg. Als je het dan thuis echt feestelijk wilt maken tijdens Kerstmis – of ervoor of erna – dan zijn dit goede kandidaten voor op de barbecue en de mooi gedekte tafel. Helemaal feestelijk wordt het dankzij onze traditionele X-mas Countdown, waarbij je elke dag echt fantastische prijzen kunt winnen.

Maak er met je gezin, familie en iedereen die bij je hoort een heerlijk en gezellig einde van het jaar van. Thuis of waar je ook bent. Met Fire&Food doen we er alles aan om deze dagen nog gezelliger, leuker en feestelijker te maken voor je.

Ik wens je veel plezier!

Bastiaan Schlosser
Uitgever FIRE&FOOD

Nieuwsgierig naar ons magazine? Word abonnee en maak gebruik van onze mooie acties.

 

Winkelwagen

Aanbevolen producten