MEDIAKAART FIRE&FOOD

Maak deel uit van onze groeiende BBQ-community

Fire&Food is het barbecuemagazine voor zowel iedereen die van buiten koken geniet. Fire&Food richt zich zowel op mensen die de wereld van het barbecuen aan het ontdekken zijn als op de gevorderde barbecuers die op zoek zijn naar bijzondere recepten, nieuwe producten en interessante barbecuetrends. Centraal staan altijd de sfeer, het samenzijn met familie en vrienden en de culinaire mogelijkheden van buiten koken.

Het magazine bereikt vier keer per jaar een grote groep lezers die ge├»nteresseerd zijn in buiten koken, food en lifestyle. Fire&Food bied hen op 84 pagina’s een doordachte mix aan recepten, achtergrondreportages, productnieuws, trends en ontwikkelingen. Het magazine heeft een groeiend aantal abonnees; daarnaast worden steeds meer losse nummers verkocht via barbecuespeciaalzaken en versspecialisten.

Fire&Food is het ideale platform om enthousiaste barbecuers te bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden om uw product onder de aandacht te brengen in dit magazine. Vraag de mediakaart bij ons op door een e-mail te sturen naar adverteren@fire-food.nl of bel naar 026 844 5993.