Bereid een barbecue voor op indirecte wijze (220 – 260°C) en verwarm de pizzasteen voor. Laat hem zeker 15 minuten warm worden.
Was het fruit en snijd in stukjes. Zet apart. Rol het deeg uit. Smelt de chocolade au bain-marie.
Meng de poedersuiker met de mascarpone en smeer dit royaal over het deeg. Leg bakpapier op de pizzasteen en bak de pizza 3 à 4 minuten.
Haal de pizza van de steen en beleg met het verse fruit.
Leg de pizza weer terug op de pizzasteen en laat het fruit lauwwarm worden. Haal de pizza eruit en besprenkel rijkelijk met de chocoladesaus. Serveer direct.
Teriyaki Pina Colada Burger keukenmachine met gehaktmolenkwastjekernthermometeraluminiumfolie 780 g runderlappen20 g speklapjes80 ml teriyakisaus1 ananas1 zakje geraspte kaas8 plakjes ontbijtspek4 hamburgerbroodjeszout en peperPina Coladasaus300 ml kokosroom150...
Dutch style bbq-mussels gietijzeren pan 2 kg verse mosselen300 g spek50 g gezouten roomboter800 g Hollandse roerbakgroenten2 el Roquefort250 ml kookroomstokbroodbieslook Bereid een bbq voor op directe bereiding met een temperatuur van 180°C.Spoel intussen de...
BBQ-bearclaw / BBQ-berenklauw pankernthermometerhouten satéprikkers 500 g rundergehakt1 el bbq-rub2 uienbbq-sauszout en pepersatésaus150 g pindakaas2 el mirin2½ el sojasaus2 tl honing½ tl knoflookpoeder80 ml kokend water Richt de barbecue in met een indirect en...
BBQ-carnitas in bao buns kernthermometerDutch Oven procureur van ca. 1100 grambbq-rublittle gembao bunslente-uikruidenmengsel2 el basterdsuiker1 el oregano2 tl komijnpoeder1 tl paprikapoeder1 ui5 teentjes knoflook1 rode peper2 laurierblaadjes1 sinaasappel4 el...