Bereid je pizzadeeg van tevoren.
Verwarm je Ooni pizzaoven voor op 300˚C. Gebruik de thermometer om de temperatuur van de baksteen in de oven te controleren.
Meng de gesmolten boter, tijm, peterselie en knoflook in een kom. Doe een beetje van het botermengsel in de pan en zet deze in oven. Laat de pan even opwarmen in de oven.
Rol het pizzadeeg voorzichtig in een ovale vorm. Gebruik een scherp mes om te snijden en vorm de deegbal tot een rechthoek.
Smeer een dun laagje van de pizzasaus over het deeg.
Bestrooi met mozzarella, basilicum en pepperoni. Houd wat van de mozzarella apart om later te gebruiken.
Rol het deeg op en snijd in plakken van ca. 2,5 cm dik.
Leg deze rolletjes met de kaaskant naar boven in de voorverwarmde pan. Bestrijk de bovenkant van de rolletjes met de kruidenboter.
Zet de pan weer in de pizzaoven en bak de pizzabroodjes in ca. 8 minuten goudbruin. Beleg de broodjes met de resterende mozzarella en bak verder tot de kaas smelt.
Haal de pizzabroodjes uit de oven en serveer lekker warm!