Barbecue kipkebab

Barbecue kipkebab


Recept Afdrukken
Barbecue kipkebab
Maaltijd Hoofdgerecht
Kook Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 1 uur
Porties
p
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Kook Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 1 uur
Porties
p
Ingrediënten
Instructies
  1. Als je houten spiesjes gebruikt, week deze dan 30 minuten in water voordat je er mee aan de slag gaat.
  2. Verwarm de barbecue voor op 180°C en richt in voor de directe methode.
  3. Meng alle ingrediënten voor de rub in een kom. Snijd de kippendijen in kleine stukjes. Doe in een kom en besprenkel met 1 eetlepel olie en de rub. Laat dit afgedekt een uur marineren in de koelkast. Rijg de kippendijenblokjes op de spiesjes.
  4. Gril de kip in 8-10 minuten rondom gaar. Bestrijk de kipspiesjes nu met de barbecuesaus en laat dit per kant 1 minuut warm worden. Serveer de kipspiesjes direct.
Notities

Extra nodig: 6 spiesjes en marinadekwast

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*