Bavette-chimichurri rollade

Bavette-chimichurri rollade


Recept Afdrukken
Bavette-chimichurri rollade
Prep Tijd 30 minuten
Kook Tijd 50 minuten
Passieve Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 30 minuten
Kook Tijd 50 minuten
Passieve Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de barbecue voor op 220°C en richt in voor de indirecte methode.
  2. Voor de chimichurri: hak de knoflook, peterselie en ui fijn. Meng ze met het fijngesneden pepertje, de oregano en het zout goed door elkaar. Schenk het kokende water erbij en voeg de azijn en olie toe. Roer goed door. Leg de bavette op je werkplank en bestrijk met de chimichurri. Rol op en bind vast met het slagerstouw.
  3. Gril de rollade eerst op het directe gedeelte een paar minuten rondom voor een mooie bruine kleur. Leg dan de rollade op het indirecte gedeelte en gaar tot een kerntemperatuur van 50℃. Sluit de deksel. Haal de rollade van de barbecue en laat losjes onder aluminiumfolie 10 minuten rusten. Trancheer het vlees en serveer direct.
Notities

Extra nodig

  • slagerstouw
  • kernthermometer
  • aluminiumfolie

Wij gebruiken

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*