Beefrolletjes gevuld met lente-ui

Beefrolletjes gevuld met lente-ui

Beefrolletjes gevuld met lente-ui


Recept Afdrukken
Beefrolletjes gevuld met lente-ui
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Instructies
  1. Steek de houtskool in de MiniMax aan en verwarm met gietijzer rooster tot 220 °C.
  2. Snijd intussen de entrecote in 8 plakken van ongeveer 3 millimeter dik. Pel de knoflook en hak fijn en meng deze in een schaaltje met de chilisaus, de ketjap, mirin en de sesamolie tot een marinade. Snijd de lente-uitjes in lange ovale ringen. Schep deze door de knoflookmarinade.
  3. Leg een plakje entrecote in de lengte op het werkblad. Schep aan de onderkant van het plakje een royale eetlepel van de gemarineerde lente-ui en rol het plakje op. Steek het rolletje met een cocktailprikker vast en herhaal met de overige plakjes entrecote en de gemarineerde lente-ui.
  4. Leg de rolletjes op het barbecuerooster. Sluit de deksel en gril ze 3 minuten. Keer de rolletjes en gril ze nogmaals ongeveer 3 minuten voor een rare tot medium rare garing van het vlees. Haal de rolletjes uit de barbecue en serveer direct.
Notities

Extra nodig
- cocktailprikkers

Gebruikte materialen
- Model Big Green Egg (MiniMax)
- Accessoires Big Green Egg (Cast iron grid)

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*