Beercan Bacon Burger

Beercan Bacon Burger
Recept Afdrukken
Beercan Bacon Burger
Prep Tijd 30 minuten
Kook Tijd 45 minuten
Porties
personen
Prep Tijd 30 minuten
Kook Tijd 45 minuten
Porties
personen
Instructies
  1. Kruid het gehakt voor de beercan bacon burger met een barbecuerub.
  2. Maak er een compact mengsel van.
  3. Vorm er grote ballen van en druk er het koude blikje bier in.
  4. Wikkel om het gehakt het spek en druk dit stevig aan. Haal nu het flesje/blikje uit het gehakt. Je beercan bacon burger is nu klaar om te vullen
  5. Nu ga je het bakje vullen met de paprikareepjes, champignon, mozzarella en cheddar. Ook hier kan je helemaal los gaan en andere ingrediënten toevoegen. Eindig wel altijd met de kaas en een toefje barbecuesaus. Wij hebben de ingrediënten even kort aangezet op de barbecue.
  6. Zet het gehakt op de barbecue, indirect, voor ca. 45-60 min. Als het spek mooi krokant is en het gehakt gaar is deze beer can bacon burger klaar!
  7. Voor nog meer smaakbeleving kan je ook wat rookhout toevoegen bijvoorbeeld appel.
Notities

Wij hebben gebruikt
- de Barilo van Boretti

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*