Buikspek met een Aziatische twist

Buikspek met een Aziatische twist
Recept Afdrukken
Buikspek met een Aziatische twist
Instructies
  1. Meng sojasaus, 125 ml water, sinaasappelsap, rijstwijn, suiker, honing, sesamolie, gember, knoflook, steranijs en kaneelstokjes met elkaar in een Dutch Oven. Laat dit inkoken tot een stroperig geheel.
  2. Verwarm de pelletgrill voor op 200˚ C - 220˚ C.
  3. Snijd met een scherp mes het varkenszwoerd in een ruitpatroon.
  4. Wrijf de varkenshuid in met olie en zeezout.
  5. Leg de varkensbuik in de pelletgrill met de huid naar beneden.
  6. Voeg ook het rookhout toe. Wij gebruiken de Pellet Smoker Tube.
  7. Gaar tot kerntemperatuur van 70˚ C.
  8. Lak de vleeskant van de varkensbuik om de 20 minuten in met de saus.
  9. Haal het vlees van de grill en laat het rusten.
  10. Snijd het varkensvlees in plakjes.
  11. https://youtu.be/2_T7H8FZuK4
Notities

Wij gebruiken de volgende barbecue en rookaccessoire:
- The Lumberjack Barbecue Smoker Pellet
- Smoker Tube

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*