Cajunburger

Cajunburger


Recept Afdrukken
Cajunburger
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Instructies
  1. Verwarm de barbecue voor op 180°C en richt in voor de directe methode.
  2. Meng de chilipoeder, paprikapoeder, komijn, koriander, oregano, zout, peper en de cayennepeper. Doe het rundergehakt in een kom en kneed het cajunmengsel erdoor.
  3. Vorm van het gehakt 4 burgers. Omwikkel elke burger met ca. 3 plakjes ontbijtspek. Gril de burgers op het directe gedeelte tot het een kerntemperatuur van 52°C heeft bereikt. Rasp op het laatst de cheddar erover.
  4. Snijd de ui in ringen. Verhit olie op de bakplaat en bak hierin de uienringen 10-12 minuten op laag vuur.
  5. Snijd het oerbrood in plakken, smeer in met olie en gril rondom kort aan.
  6. Beleg het brood met de rucola, hierop de cajunburger, de uien en eventueel wat barbecuesaus weer een sneetje gegrild brood.
Notities

Extra nodig

  • rasp
  • hamburgerpers
  • bakplaat
  • kernthermometer

Deze video is i.s.m. Campingaz gemaakt.