Cheese steak sandwich

Cheese steak sandwich


Recept Afdrukken
Cheese steak sandwich
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Snipper de ui en snijd de lente-ui in ringetjes. Strooi een beetje zout over de ribeye.
  2. Verwarm de barbecue, met de bakplaat, voor op 180°C en richt in voor de directe methode. Voeg een scheutje koolzaadolie op de bakplaat.
  3. Bak nu eerst de ribeye rondom kort aan en snijd hem daarna in reepjes. Leg even apart.
  4. Fruit in een beetje roomboter de uien op de bakplaat en voeg de in repen gesneden ribeye toe. Bak alles lekker samen aan.
  5. Voeg nu de geraspte kaas aan het vlees-uienmengsel toe en breng op smaak met peper en zout.
  6. Snijd de broodjes doormidden en leg ze ook even op de bakplaat.
  7. Serveer nu de cheese steak op de broodjes en strooi hierover wat lente-ui. Eet smakelijk.
Notities

Extra nodig

  • bakplaat (of plancha of gietijzeren koekenpan)

Deze video is i.s.m. de Party Grill 400 van Campingaz gemaakt.

Tip

  • Voor dit gerecht kun je ook overgebleven steak, picanha of ander bbq-vlees gebruiken