Chipotle varkenshaas

Chipotle varkenshaas


Recept Afdrukken
Chipotle varkenshaas
Onweerstaanbaar lekker!
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Passieve Tijd 5 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Passieve Tijd 5 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de barbecue voor op middelhoog vuur. ca. 150°C.
  2. Doe in de zip Lock of een schaal de uienpoeder, knoflookpoeder, chipotle chilipoeder, zout, bruine suiker en een flinke scheut olie.
  3. Leg varkenshaas erin en zorg ervoor dat de kruiden rondom goed verdeeld worden.
  4. Laat het vlees gedurende 10 tot 15 minuten marineren. Haal het vlees uit de zip lock en verwijder overtollige rub.
  5. Gril het vlees indirect, low and slow tot een kerntemperatuur van 60-62° C en laat rusten.
  6. Gebruik je een Pit Barrel Cooker, hang dan net als ons de varkenshaasjes er in.
  7. Trancheer het vlees en serveer direct.
  8. Tip: voeg wat appelhout toe tijdens het garen
Notities

Extra nodig:
- zip lock

Wij gebruiken:
- Pit Barrel Cooker

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*