Fajita bavette

Fajita bavette


Recept Afdrukken
Fajita bavette
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Instructies
  1. Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom. Voeg de bavette toe en laat minimaal 2 uur marineren in de koelkast. Laat het vlees een half uur voordat je het gaat grillen op kamertemperatuur komen en dep droog met keukenpapier.
  2. Smeer de bavette nog licht in met de koolzaadolie en kruid rondom met zout en peper. Gril het vlees op een barbecue van 180°C op het directe gedeelte.
  3. Gril de bavette tot deze een kerntemperatuur van 45°C heeft bereikt. Pak het vlees in aluminiumfolie in en laat het 10 minuten rusten.
  4. Bestrooi het vlees met peper en zout en snijd het tegen de draad in repen. Serveer de reepjes bavette in een bloemtortilla met een beetje guacamole en de koriander en server direc
Notities

extra nodig:

  • aluminiumfolie

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*