Gehaktrol met ei

Gehaktrol met ei


Recept Afdrukken
Gehaktrol met ei
Kook Tijd 60 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Kook Tijd 60 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de barbecue voor op 180°C en richt in voor de indirecte methode.
  2. Week de boterham in de melk. Snipper de ui en knoflook. Hak de peterselie fijn. Meng het gehakt met de ui, peterselie, knoflook, 1 rauw ei, de geweekte boterham en paprikapoeder. Breng op smaak met zout en peper. Maak er een stevig mengsel van.
  3. Kook ondertussen 3 eieren hard. Leg aluminiumfolie op je werkplank en verdeel het gehaktmengsel erover in een rechthoek. In het midden hiervan gaan de 3 eieren en rol dit op.
  4. Leg de aluminiumrol op het indirecte gedeelte van de barbecue en gril dit tot de gehaktrol een kerntemperatuur van 70°C heeft bereikt.
  5. Verwijder op het laatst de aluminiumfolie en laat de gehaktrol een mooie krokante buitenkant krijgen. Snijd de gehaktrol in plakken en serveer uit.
Notities

Extra nodig

  • aluminiumfolie
  • kernthermometer