Gevuld breekbrood
Porties
4personen
Kook Tijd
45minuten
Porties
4personen
Kook Tijd
45minuten
Instructies
  1. Richt de barbecue in voor de indirecte methode en verwarm voor op 200┬░C.
  2. Leg in je pan het bakpapier. Leg nu de pizzavellen op tafel en snijd repen van 2 cm breed. Beleg een paar repen met pastasaus, rode pesto en groene pesto.
  3. Vervolgens leg je op een paar repen de chorizo of andere vleeswaren die je nog hebt. Bestrooi met de geraspte kaas en rol ze op.
  4. Leg de rolletjes op de zijkant in de pan. Verdeel de rolletjes lekker door elkaar in de pan voor een kleurig effect. Leg de rolletjes tegen elkaar aan, maar niet te strak, dan kan het pizzadeeg nog wat uitzetten.
  5. Pers de teentjes knoflook en meng deze met een flinke scheut koolzaadolie. Bestrijk de rolletjes in de pan met deze olie. Bestrooi met sesam- en chipotlezaadjes.
  6. Zet het breekbrood op het indirecte gedeelte in je barbecue en gaar tot het pizzadeeg gaar goudbruin is. Serveer het breekbrood van uit de pan of vanaf een plank. Het brood kun je nu afbreken, pas wel op want het is heet.
Notities

Extra nodig

  • bakpapier
  • gietijzeren pan

Deze video is i.s.m. Campingaz gemaakt.

Tip

  • Dit gerecht leent zich uitstekend voor leftover antipasta hapjes uit de koelkast. Je kunt hiervoor van alles gebruiken waar je ook een pizza mee zou beleggen.