Gevulde naanpizza met kip

Gevulde naanpizza met kip
Recept Afdrukken
Gevulde naanpizza met kip
Instructies
 1. Maak de barbecue gereed voor direct gebruik op 200°C.
 2. Meng voor het naanbrood het zelfrijzend bakmeel met de yoghurt en zout tot een soepel en elastisch deeg, laat dit 15 minuten rijzen.
 3. Maak de dipsaus door de yoghurt te mengen met het sap van een halve limoen, fijngesneden muntblaadjes en 2 fijngesneden teentjes knoflook. Breng op smaak met peper en zout.
 4. Meng voor de kruidenolie de olijfolie met een fijngesneden teentje knoflook, Za’atar en breng op smaak met peper en zout.
 5. Snijd de kippendijen tot gehakt. Snipper de ui. Verhit de skillet en bak hierin het kippengehakt en ui, voeg nu de Za’atar toe en bak het mengsel gaar.
 6. Maak nu je bbq gereed voor indirect gebruik op 200°C en leg je pizzasteen op het rooster.
 7. Verdeel je naandeeg in bolletjes en leg een bolletje op het bakpapier. Rol deze uit. Bestrijk het deeg met wat kruidenolie en beleg de helft met het gehaktmengsel. Verkruimel hier wat feta op. Sla nu het deeg dubbel en druk het goed aan. Druk de randjes goed aan zodat de vulling er niet uit kan.
 8. Bestrooi wat bloem op je pizzasteen, leg je naanbrood er op en bak deze beide zijden. Bestrijk de gebakken zijden met wat kruidenolie. Bak de gevulde naanpizza’s in max. 5 minuten rondom gaar. Serveer met de yoghurtdip.
Notities

Extra nodig

 • bakpapier
 • deegroller
 • skillet
 • pizzasteen

Dit recept is i.s.m. Welvaere gemaakt.