Gevulde rode bieten

Gevulde rode bieten


Recept Afdrukken
Gevulde rode bieten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de barbecue voor op 200°C en richt in voor de indirecte methode.
  2. Hak de tijm en knoflook fijn. Meng de (schapen)yoghurt met de gemalen hazelnoten, Parmezaanse kaas, 1 theelepel tijm, ½ theelepel knoflook, de eidooier, honing en wat zout en peper.
  3. Snijd het kapje van de rode bieten af en hol ze zo uit, dat er een holte voor de vulling ontstaat.
  4. Vul de rode bieten met het yoghurtmengsel en gril ze 20-25 minuten met gesloten deksel op het indirecte gedeelte van de barbecue.
Notities

Dit recept komt uit het boek Ja, ik gril! - Vegetarisch.