Grilled tunaskewer met couscous

Grilled tunaskewer met couscous


Recept Afdrukken
Grilled tunaskewer met couscous
Kook Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Kook Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd de tonijn in blokjes. Meng de tonijn met de geraspte gember, olijfolie, peper, sinaasappelsap en -rasp en de honing. Laat 30 minuten marineren in de koelkast.
  2. Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking.
  3. Snijd de olijven, munt en abrikoos in kleine blokjes, voeg toe bij de couscous. Doe ook de rozijnen en de granaatappelpitjes erbij. Breng op smaak met het sinaasappelsap, olijfolie, zout en peper. Zet apart.
  4. Rijg de tonijnblokjes aan houten spiesjes.
  5. Verwarm de barbecue voor op hoge hitte. Gril de spiesjes in 5-6 minuten rondom gaar.
  6. Bestrooi de spiesjes met wat zout en serveer met de couscous.
Notities

Extra nodig

  • houten satéprikkers

Handig & leuk

  • Bekijk hier de receptvideo.

Dit recept is i.s.m Campingaz.