Gevulde Iberico varkenshaas

Gevulde Iberico varkenshaas


Recept Afdrukken
Gevulde Iberico varkenshaas
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de barbecue op de indirecte methode en een temperatuur van rond de 120ºC
  2. Smelt de boter in een pan en bak hierin de uien en champignons.
  3. Snijd de kaas in plakjes en hak de peterselie.
  4. Haal de pan van de barbecue en meng het champignon-uimengsel met het paneermeel , kaas en peterselie. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Vlinder het vlees open. Maak een insnede van een derde over de lengte van de varkenshaas en leg hem open. Eventueel om hem mooi plat te krijgen snijd het vlees ook nog even een stukje in naar links en rechts.
  6. Leg de plakjes ham op je werkplank, elkaar iets overlappend, en leg het varkensvlees erop.
  7. Verdeel over de varkenshaas de vulling, rol het op en bind vast met slagerstouw.
  8. Leg de gevulde varkenshaas op het indirecte gedeelte van de barbecue en gril naar een kerntemperatuur van 56º C.
  9. Haal het vlees van de barbecue en laat even losjes ingepakt rusten voordat je het in mooie plakken aansnijdt.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*