Involtini met Parmaham, peer en gorgonzola

Involtini met Parmaham, peer en gorgonzola


Recept Afdrukken
Involtini met Parmaham, peer en gorgonzola
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Maak je bbq gereed voor direct gebruik met bakplaat, plancha of skillet en verwarm voor op 180–200°C.
  2. Leg de schnitzels op je werkplank en bestrooi naar smaak met peper en zout. Beleg de schnitzels nu met de plakken Parmaham.
  3. Snijd met de kaasschaaf dunne plakken van de peer en leg hiervan een dubbele laag op de Parmaham.
  4. Snijd nu plakjes van de blauwaderkaas en leg deze op de peer. Rol nu de schnitzels op en zet vast met cocktailprikkers. Halveer de druiven.
  5. Doe een beetje koolzaadolie op je plancha/skillet en gaar je involtini, draai regelmatig om.
  6. Pof je tomaten op het rooster en gril de druifjes op de plancha of in je skillet.
  7. De kalfsinvoltini zijn gaar bij een kerntemperatuur van 65°C. Gebruik je varkensvlees houd dan een kerntemperatuur van 70°C aan. Meet hierbij wel de temperatuur van het vlees en niet de vulling! Serveer direct.
Notities

Extra nodig

  • plancha, bakplaat of skillet
  • kaasschaaf
  • cocktailprikkers
  • kernthermometer

Dit recept is i.s.m. Cadac gemaakt.